fbpx
1.6 C
New York City
miercuri, martie 15, 2023

Ar trebui să folosesc svg pe site-ul meu?

Utilizarea inline SVG este benefică pentru performanța unui site web, deoarece elimină nevoia de încărcare a solicitării HTTP într-un fișier imagine. Deoarece nu trebuie descărcat niciun fișier, acest lucru duce la timpi de încărcare mai mici pentru o pagină. Acest lucru face ca site-ul dvs. să apară mai rapid pentru vizitatori, îmbunătățind experiența utilizatorului.

Ținând cont de acest lucru, Este fișierul SVG bun pentru site-ul web?
SVG este ideal pentru imagini de înaltă calitate și poate fi scalat la ORICE dimensiune. Mulți oameni aleg formate de fișiere pe baza restricțiilor de dimensiune a fișierelor – adăugând imagini pe site-ul dvs. care se vor încărca cât mai repede posibil pentru a îmbunătăți SEO, de exemplu. … Doar trageți și plasați, iar imaginea este optimizată automat.

  În mod similar, Este SVG sau PNG mai bun pentru site-ul web?
  PNG-urile și SVG-urile acceptă transparență – așa că ambele sunt alegeri excelente pentru logo-urile și grafica online. Este demn de remarcat faptul că PNG-urile sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru un fișier transparent bazat pe raster. Dacă lucrați cu pixeli și transparență, PNG-urile sunt o opțiune mai bună decât SVG-urile.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Când ar trebui să utilizați un fișier SVG?

  Un fișier SVG, prescurtare pentru fișier grafic vectorial scalabil, este un tip de fișier grafic standard utilizat pentru redarea imaginilor bidimensionale pe internet. Un fișier SVG, prescurtare pentru fișier grafic vectorial scalabil, este un tip de fișier grafic standard utilizat pentru redarea imaginilor bidimensionale pe internet.

  SVG încetinește site-ul?

  Deși sunt extrem de eficiente în stocarea informațiilor lângă omologul său bitmap, SVG-urile în sine nu sunt imune la balonarea dimensiunii fișierului. … Odată eliminată balonarea, dimensiunea fișierului poate scădea cu o cantitate mare, ceea ce accelerează viteza de încărcare a utilizatorului final, mai ales dacă aveți o mulțime de SVG-uri pe o singură pagină.

   Afectează SVG performanța?

   SVG-urile sunt independente de rezoluție

   Din punct de vedere al dimensiunii fișierului, nu contează cu adevărat la ce dimensiune este redată imaginea, pur și simplu pentru că acele instrucțiuni rămân neschimbate.

   Cum adăugați SVG la HTML?

   Imaginile SVG pot fi scrise direct în documentul HTML folosind eticheta . Pentru a face acest lucru, deschideți imaginea SVG în codul VS sau în IDE-ul dvs. preferat, copiați codul și inserați-l în elementul din documentul HTML. Dacă ați făcut totul corect, pagina dvs. web ar trebui să arate exact ca în demonstrația de mai jos.

   De ce se folosește SVG în HTML?

   SVG este un limbaj bazat pe XML pentru descrierea imaginilor vectoriale. Practic este un marcaj, ca HTML, cu excepția faptului că aveți multe elemente diferite pentru a defini formele pe care doriți să apară în imaginea dvs. și efectele pe care doriți să le aplicați acelor forme. SVG este pentru marcarea graficelor, nu a conținutului.

   Ce format de imagine este cel mai bun pentru site-ul web?

   Webp este cel mai bun format pentru web.

   JPG și PNG sunt, de asemenea, alegeri bune pentru web. Dacă alegeți între JPG sau PNG, utilizați JPG pentru fotografii și PNG pentru logo-uri. Acest lucru se datorează faptului că un JPG este mai bine comprimat și se încarcă mai repede, în timp ce un PNG va păstra mai multe detalii și va permite un fundal transparent.

   Poate Illustrator să deschidă fișierele SVG?

   Fișierele SVG pot fi create prin Adobe Illustrator, astfel încât să puteți utiliza acel program pentru a deschide fișierul. Alte programe Adobe care acceptă fișiere SVG (atâta timp cât este instalat pluginul SVG Kit pentru Adobe CS) includ programe Adobe Photoshop, Photoshop Elements și InDesign.

   Este SVG mai rapid decât JPEG?

   Cu toate acestea, nu există o diferență semnificativă de performanță. În toate aceste formate puteți avea atât imagini mici / optimizate, cât și imagini foarte mari / care se încarcă lent.

   Care este mai bun WebP sau SVG?

   Conform sondajului realizat de W3Techs.com, statisticile arată că 28,5% din toate site-urile web folosesc SVG, în timp ce doar 0,4% utilizează WebP. Aceasta este o diferență destul de considerabilă, nu crezi? Pentru modele geometrice și ilustrații — în special logo-uri — SVG este formatul perfect. Ele scala la infinit, la fel ca imaginile vectoriale.

   De ce sunt mai bune SVG-urile?

   Unul dintre avantajele majore ale SVG este că sunt independente de rezoluție. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de tipurile de fișiere precum JPG sau PNG, SVG-urile păstrează aceeași calitate, indiferent de rezoluția sau dimensiunea ecranului la care se află. … Imaginea SVG este clară și clară, în timp ce versiunea PNG începe să apară pixelată.

    De ce nu este folosit SVG?

    Independența rezoluției

    • Nu este ideal. „SVG oferă o modalitate de a realiza elemente grafice cu rezoluție completă, indiferent de dimensiunea ecranului, nivelul de zoom sau rezoluția dispozitivului utilizatorului tău.” Folosirea elementelor div și :after pentru a crea forme simple și alte efecte nu este necesară cu SVG.

    Related Articles

    URMĂREȘTE-NE

    4,173FaniÎmi place
    1,347CititoriConectați-vă
    2,421AbonațiAbonați-vă

    ARTICOLE POPULARE