fbpx
18.1 C
New York City
sâmbătă, septembrie 16, 2023

Care sunt cele patru criterii ale unui design bun de logo?

Un logo bun este distinctiv, adecvat, practic, grafic și simplu în formă și transmite mesajul dorit de proprietar. Un concept sau „sens” se află de obicei în spatele unui logo eficient și comunică mesajul dorit.

De asemenea întrebarea este, Care sunt cele 3 tipuri de logo? Acum că am acoperit cele trei tipuri principale de logo-uri (marca de cuvânt, monogramă și marca de combinație), vom vorbi despre două tipuri mai puțin comune de logo-uri.

De asemenea întrebarea este, Care sunt cele 7 elemente ale logo-ului? Cele șapte elemente de bază ale designului grafic sunt linia, forma, culoarea, textura, tipul, spațiul și imaginea. Fiecare are propriile sale puncte forte și puncte slabe.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Care este una dintre calitățile unui design bun de logo?

Consensul general în rândul designerilor este că siglele ar trebui să fie unice, scalabile, simple și să funcționeze bine în monocrom. Toate acestea sunt o practică corectă și acest articol nu argumentează împotriva niciuna dintre aceste mantre. Acestea fiind spuse, există mai multe de măsurat calitatea decât aceste premise comune.

Care este cea mai importantă parte în crearea propriului logo?

Deci, logo-ul tău trebuie să comunice clar cine ești și ce faci într-o clipă. De la concept până la lansare, sunt multe de luat în considerare atunci când vă fierbeți marca la o singură marcă. Cu toate acestea, un logo grozav de afaceri mici are nevoie doar de trei lucruri: tipografie excelentă, culori simple și un element vizual puternic.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE