fbpx
14.7 C
New York City
marți, septembrie 26, 2023

Care sunt șansele de a avea un canal de succes pe youtube?

Majoritatea videoclipurilor YouTube au primit mai puțin de 50 de vizionări, doar 2% vizionări sau mai mult și 0,3% vizionări. Aceasta înseamnă că șansele tale de a deveni faimos prin YouTube sunt extrem de mici.

De asemenea a fost întrebat, Mai este posibil să ai succes pe YouTube? Începerea unui canal YouTube de succes nu este ușor, dar dacă țineți cont de aceste sfaturi, veți fi înaintea curbei! … Platforma este în plină expansiune și, deși au existat unele controverse de-a lungul anilor, este totuși posibil ca un nou creator de conținut să construiască un canal YouTube de succes de la zero.

  Pe lângă asta, De ce eșuează majoritatea YouTuberilor? Cei mai mulți YouTuber eșuează pentru că nu au răbdare, nu sunt sinceri cu ei înșiși în ceea ce privește calitatea videoclipurilor lor, nu învață continuu și conținutul lor este creat în primul rând pentru ei, mai degrabă decât pentru publicul lor. Acestea sunt cele mai comune motive pentru care mulți YouTuberi eșuează.

  Întrebări frecvente:

  Cât de des reușesc youtuberii?

  Răspuns inițial: Cât de des ar trebui să încarc un videoclip dacă vreau să fiu un YouTuber de succes? Din câte am văzut, ar trebui să încarci cel puțin 6 videoclipuri în același timp, apoi cel puțin unul pe săptămână. Mulți youtuberi de succes încarcă o dată pe săptămână pe mai multe canale.

  E greu să fii celebru pe YouTube?

  Orice copil din orice subsol poate deveni „famos pe YouTube”, la fel cum au făcut vedetele din Dream Hotel. Ei bine, nu este atât de ușor (și acum este mai dificil ca niciodată). Platforma a atins un nivel de maturitate, atât din punct de vedere tehnologic, cât și cultural, încât nu mai este atât de simplă ca cândva.

  Merită să începeți un canal YouTube în 2022?

  De fapt, ai un avantaj dacă începi în 2022, comparativ cu acum câțiva ani. Când începi acum, poți să spioni pe canale mari YouTube și să vezi ce fac și să înveți din greșelile lor. … Experiența dvs. de creator YouTube și experiența spectatorilor sunt mai fluide decât oricând.

   Este YouTuber o carieră bună?

   Atâta timp cât ai conținut puternic care îți mișcă publicul, nu te vei confrunta cu nicio presiune. Există multe mai multe avantaje, cum ar fi Youtube servește ca o opțiune excelentă de portofoliu pentru videografi și regizori care doresc să continue să practice înainte de a face o mare mișcare în carieră.

   Câte scurtmetraje ar trebui să încarc pe YouTube?

   Promovarea a 4 videoclipuri pe zi este optimă. Dar încărcați-l în 4 ori diferite.

   Cât de des ar trebui să postez pe YouTube?

   Postarea o dată pe săptămână este un program standard bun, dar dacă îți place să petreci mult timp editând videoclipurile și lucrezi cu normă întreagă, atunci poate că o dată pe săptămână nu este realist pentru tine. Poate ar trebui să postezi o dată la două săptămâni.

   Este realist să devii YouTuber?

   Da, este, dacă știi ce faci. Trebuie să alegeți o nișă realistă în care puteți intra. Dacă există prea mulți YouTuberi în acea nișă, nu o urmăriți (de ex. vlogging – nu pot să cred că atât de mulți oameni încearcă să intre în acesta, CPM-ul este oribil pentru aceste videoclipuri).

   Cât durează ca un canal YouTube să crească?

   Și apoi, dacă obții implicare, se va clasa mai sus în rezultatele căutării. S-ar putea să vă întrebați: „Cum îmi cresc canalul YouTube rapid? Și cât timp va dura să-mi dezvolt canalul YouTube?” Potrivit datelor, este nevoie în medie de 22 de luni pentru ca un canal să ajungă la 1.000 de abonați.

   Cât timp a durat să obții 1000 de abonați?

   În medie, durează 15,5 luni pentru a ajunge la 1000 de abonați pe YouTube. Aceasta va consta în încărcarea a 164 de videoclipuri. Aceste videoclipuri vor trebui să vizeze cuvinte cheie care au suficient trafic pentru a aduce vizionări, dar care nu sunt prea competitive pentru a nu putea fi clasate pentru acești termeni de căutare.

   Este prea târziu să fii YouTuber?

   Niciodată nu este prea târziu pentru a începe un canal YouTube. … Dacă nu ați început încă un canal YouTube, acum este momentul. Platforma are peste 2 miliarde de utilizatori lunar, ceea ce înseamnă că aveți o mulțime de oportunități de a găsi și de a dezvolta publicul ideal. Asta nu înseamnă însă că este o treabă ușoară.

    Ce tip de canal YouTube ar trebui să încep?

    Începeți-vă canalul cu ceva la fel de simplu ca să vă prezentați jocurile, obiectele de colecție sau altele preferate ar putea ajuta spectatorii să aleagă în ce își investesc banii. Aceste videoclipuri sunt deosebit de bune pentru canalele mici, deoarece există mai multă încredere în distribuirea sinceră de către YouTuber, comparativ cu crearea de conținut sponsorizat pentru mărci.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE