fbpx
9.6 C
New York City
duminică, decembrie 3, 2023

Ce este canibalizarea seo?

Pur și simplu creați o foaie de calcul care listează toate adresele URL importante ale site-ului dvs. și cuvintele cheie asociate acestora. După ce ați listat adresele URL și cuvintele cheie ale acestora, parcurgeți lista și căutați orice intrări duplicat. Dacă observați vreunul – în special în paginile principale – probabil că suferiți de canibalizarea cuvintelor cheie.

La fel, Este reală canibalizarea cuvintelor cheie? Canibalizarea cuvintelor cheie nu este cu adevărat un lucru – cel puțin nu în modul în care o înțeleg majoritatea oamenilor. Google nu este „confuz” de mai multe pagini despre lucruri similare sau pagini care vizează aceleași cuvinte cheie. Știe ce este pe acele pagini și le clasifică în consecință.

În ceea ce privește acest, De ce este rea canibalizarea cuvintelor cheie? Canibalizarea cuvintelor cheie este dăunătoare pentru SEO, deoarece forțează două sau mai multe dintre paginile dvs. să concureze între ele pentru un rang superior. Poate reduce clasamentul ambelor pagini, irosindu-ți în cele din urmă eforturile și resursele de marketing.

Întrebări frecvente:

Ce este derivarea cuvintelor cheie în SEO?

Stemming sau cuvânt cheie stemming se referă la capacitatea Google de a înțelege diferite forme de cuvinte ale unei anumite interogări de căutare. Se numește tulpină deoarece provine de la cuvântul tulpină, bază sau formă de rădăcină. … De asemenea, unele SEO diferă între stemming și lematizare.

  Ce este maparea cuvintelor cheie în SEO?

  Maparea cuvintelor cheie este procesul de asociere a cuvintelor cheie țintă cu paginile lor de destinație. Principalele beneficii ale mapării cuvintelor cheie sunt: ​​O strategie internă informată de conectare. Măsurați cu ușurință eficacitatea eforturilor dvs. de SEO. Raportare mai persuasivă.

  Ce este potrivirea exactă a textului ancora?

  Textul de ancorare cu potrivire exactă se referă la utilizarea cuvântului cheie vizat al paginii pentru care doriți să vă clasificați ca text de ancorare. De exemplu, folosirea „text ancoră” ca text de ancorare pentru această pagină. Potrivire parțială. Utilizarea textului de ancorare cu potrivire parțială înseamnă că utilizați cuvântul cheie vizat, precum și alte cuvinte cheie.

  Cum îmi verific canibalizarea cuvintelor cheie în Semrush?

  Vizualizare după cuvinte cheie

  Făcând clic pe orice rând, veți obține o tendință a modului în care s-au clasat paginile de-a lungul timpului. Dacă liniile nu sunt conectate, atunci veți vedea că aceasta este o pagină fantomă care apare în rezultatele căutării doar ocazional. Sfat: filtrați după cuvânt cheie, adresă URL sau poziție pentru a accelera lucrurile.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE