fbpx
21.7 C
New York City
marți, august 16, 2022

Ce este o persoană receptivă?

adjectiv. O persoană receptivă este rapidă să reacționeze la oameni sau evenimente și să arate emoții precum plăcerea și afecțiunea. Harriet era o fetiță ușoară și receptivă. Aceasta este o clasă receptivă, cu o mulțime de idei.

La fel, Cum este o persoană receptivă? Oamenii care răspund sunt atenți și conștienți – au răspunsuri. Cei mai puțin receptivi oameni din lume sunt cei aflați în comă profundă. Responsive are mai multe semnificații, dar sunt foarte asemănătoare. … O persoană care are entuziasm este mai receptivă decât cineva care este tăcut și pare plictisit.

  În plus, De ce este important să fii receptiv? Când sunteți receptiv: îi dă destinatarului sentimentul că este important pentru dvs. Dă impresia că ești bine organizat și că te poți mișca rapid. Sugerează destinatarului dvs. că sunteți cineva care este un „făcător” mai degrabă decât cineva care este indecis.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum este definită capacitatea de răspuns?

  capacitate de răspuns Adaugă la listă Distribuie. Capacitatea de reacție înseamnă „a putea reacționa rapid”, ca o mașină sport a cărei receptivitate face să fie distractiv de condus, sau un „răspuns cu emoție”, precum receptivitatea unui public la concertul cântărețului lor favorit din toate timpurile.

  Ce este răspunsul receptiv?

  Definiția responsive este dă un răspuns sau reacționează ușor sau ușor. Un exemplu de persoană receptivă este cineva care este mereu acolo când prietenii ei au nevoie de ajutor. adjectiv. Răspunsul sau răspunsul; răspunzând.

  Ce înseamnă iubire receptivă?

  Iubitorii receptivi nu sunt interesați doar de sex. Nu sunt oameni care pur și simplu trezesc ușor la stimuli sexuali sau la dorința sexuală a partenerului lor. Iubitorii receptivi sunt interesați de toate aspectele partenerului lor. Un amant receptiv cultivă o cunoaștere profundă și largă a partenerului său.

  Cum poți să dai dovadă de receptivitate, citează un exemplu?

  Reactivitatea nu este altceva decât să răspunzi cât mai repede la o situație. Exemplu: un client trimite un e-mail cu privire la unele informații specifice despre un produs. Acum, capacitatea de răspuns poate fi urmărită din cât de repede răspundeți la acest e-mail cu informațiile dorite. Este doar o situație luată ca exemplu.

  Ce înseamnă Responsive în termeni medicali?

  Medtalk Abilitatea de a răspunde la un stimul.

  Este un lucru bun să fii receptiv?

  Fie în afaceri sau în viață în general, există întotdeauna un avantaj să fii receptiv și respectuos atunci când comunici. … Mai mult și riști să pierzi potențiale afaceri. În zilele noastre, toată lumea are telefonul mobil pe ei. Există întotdeauna timp pentru a lua legătura cu cineva sau a răspunde la întrebarea acestuia.

   Ce este lipsa de reacție?

   calitatea de a nu răspunde; nu reactioneaza; ca calitate a oamenilor, este marcată de un eșec de a răspunde rapid sau cu emoție la oameni sau evenimente. „a început să-și revină din lipsa de răspuns amorțită după accident” sinonime: deadness. Antonime: receptivitate.

   Este responsive o valoare?

   Merriam-Webster definește „sensibilitatea” ca fiind rapidă de a răspunde sau de a reacționa în mod corespunzător sau simpatic. Receptivitatea în lumea afacerilor… este mai mult decât atât. Receptivitatea înseamnă decizii oportune care duc la acțiuni în timp util care duc la avansarea afacerii.

   Care este un alt cuvânt pentru receptivitate?

   În această pagină puteți descoperi 52 de sinonime, antonime, expresii idiomatice și cuvinte înrudite pentru receptiv, cum ar fi: receptiv, reacționant, răspunzător, respondent, abordare, impresionabil, adaptabil, activ, conștient, simțitor și plin de compasiune.

   Care este sinonimul de receptivitate?

   Sinonime și sinonime apropiate pentru responsiveness. sentimente, sensibilitate, sensibilitate.

   Ce este testarea de răspuns?

   În loc de lățimi de ecran predefinite, Testul de răspuns vă permite să vă evaluați designul pe diferite lățimi de ecran pentru un test „adevărat” de „adaptabilitate”. Test de răspuns de la DesignModo. După ce ați introdus adresa URL a site-ului web, puteți modifica lățimea ecranului pentru a vedea cum se „adaptă” interfața dvs. de utilizare pentru a se potrivi în timp real.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE