fbpx
20 C
New York City
sâmbătă, mai 14, 2022
spot_img

Ce face un site sărac?

Când vine vorba de o experiență slabă a utilizatorului, există mai multe lucruri care pot avea un impact negativ asupra performanței site-ului dvs., inclusiv viteza lentă a site-ului, prea mult text, lipsa spațiului alb, călătoria slabă a utilizatorului și așa mai departe.

Suna Acum

Ținând cont de acest lucru, Ce face un site web atractiv? Culorile site-ului, fonturile, stilurile butoanelor, dimensiunile titlurilor, stilurile de imagine, dimensiunile imaginilor și fundalurile sunt printre elementele care trebuie să fie consistente. În timp ce toate aceste elemente fac parte din ceea ce face un site web atrăgător din punct de vedere vizual, toate sunt relative.

Apoi, Ce ar trebui să fie pe prima pagină a unui site web? Pagina conține doar trei elemente simple: un titlu, un subtitlu și un buton de îndemn. Fiecare este simplu și lucrează bine împreună pentru a încuraja vizitatorii să se înscrie. Asta pentru că există un flux clar din partea de sus a paginii din partea de jos.

Suna Acum

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

De ce Penny Juice este un site prost?

Penny Juice – exemple de design proaste

Penny Juice este primul din lista noastră de exemple de design de interfețe proaste – un site care nu a reușit să atingă niciun obiectiv de site, fie că este vorba de navigare intuitivă, design atractiv sau o descriere clară a unui produs oferit.

Care sunt cele 3 tipuri de site-uri web?

Proiectarea web este de trei feluri, anume static, dinamic sau CMS și eCommerce. Alegerea tipului de design al site-ului se bazează pe tipul de afacere și necesitatea antreprenorilor. Fiecare dintre aceste site-uri și să fie proiectat și dezvoltat pe diverse platforme.

Care este cel mai important lucru pentru un site web?

Cea mai importantă parte a oricărui site web este conținutul. Fără conținut, site-ul tău nu este altceva decât o reclamă, care nu este o strategie eficientă de marketing online. Scopul oricărui profesionist de marketing care proiectează site-uri web ar trebui să fie întotdeauna acela de a crea o resursă online pentru oameni.

Articolul precedentCe este un site grozav?
Articolul următorCe face o pagină web bună?

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă
spot_img

ARTICOLE POPULARE