fbpx
20.2 C
New York City
vineri, mai 20, 2022
spot_img

Ce înseamnă design personalizat?

2. Definiția personalizat este ceva care este proiectat și construit sau creat conform specificațiilor stabilite de cumpărător. Un exemplu de confectionare la comandă este o rochie pe care o încredințezi pe o rochie să o proiecteze și pe o croitoreasă să o coasă. adjectiv.

Suna Acum

La fel, Ce este un exemplu de obicei?
Definiția personalizării este făcută sau concepută special pentru o persoană. Un exemplu de obicei este o rochie de mireasă pe care mireasa și-a proiectat-o ​​singură.

În mod similar, Care este sensul real al obiceiului?
1a: o utilizare sau o practică comună pentru mulți sau pentru un anumit loc sau clasă sau obișnuită cu un individ. În New Orleans este obiceiul de a sărbători Mardi Gras. obiceiuri de înmormântare. b : practică de lungă durată considerată drept nescris. c: practică repetată. Personalizat face totul ușor.

Suna Acum

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce înseamnă produse personalizate?

adjectiv. (Vânzări cu amănuntul: produse) Când ceva este făcut la comandă, este realizat conform specificațiilor clientului. În general, un articol de îmbrăcăminte la comandă va costa mai mult decât o îmbrăcăminte de pe raft. Costumele noastre sunt realizate la comandă, iar clientul poate solicita mai multe accesorii.

Ce înseamnă personalizat în modă?

Definiţia custom-made

: realizate conform specificațiilor individuale îmbrăcăminte la comandă.

Ce înseamnă obiceiul în artă?

Un obicei este crearea unui personaj pe care îl doriți (fie pe o bază, fie pe linii originale), un YCH este un personaj pe care îl dețineți deja desenat în ipostaza pe care o sugerează artistul.

Ce culoare este personalizată?

Definiție: O culoare special formulată utilizată împreună cu cerneala neagră sau în plus față de culorile de separare. * O culoare spot sau non-proces, de ex. mov solid, auriu, argintiu.

Care sunt 3 exemple de obiceiuri?

Un obicei este definit ca o idee culturală care descrie un comportament regulat, modelat, care este considerat caracteristic vieții într-un sistem social. Strângerea mâinii, închinarea și sărutarea – toate obiceiurile – sunt metode de a saluta oamenii.

Înseamnă obiceiul unic?

Ca substantiv, obiceiul înseamnă o practică de lungă durată a unei persoane (cum ar fi un obicei zilnic) sau un grup (cum ar fi o practică culturală). Ca adjectiv, personalizarea descrie ceva făcut după specificații unice, în special ceva unic. Sinonimul său este făcut la comandă.

Care este diferența dintre personalizat și personalizat?

Personalizat și personalizat înseamnă ambele „facut special pentru cineva”. Dar există unele diferențe de utilizare. Fabricat la comandă se referă la aproape orice este făcut pentru cineva, inclusiv haine, dar la fel de des se referă la alte lucruri: … Acel job este pe măsură [=perfect] pentru el.

  Este personalizat real?

  CustomMade este un bijutier personalizat online. CustomMade este primul și cel mai mare vânzător online de produse personalizate din lume. … Ei au 3.500 de creatori personalizați înregistrați pe site și au strâns un total de 7,65 milioane USD în finanțare de risc.

   Ce este personalizat?

   Definiţia custom-tailor

   verb tranzitiv. : pentru a modifica, planifica sau construi conform specificațiilor sau nevoilor individuale.

   Ce este un obicei bun?

   Pe de altă parte, obiceiurile bune sunt înțelese ca spațiul care adună toate acele obiceiuri care contribuie cel mai mult la îmbunătățirea bunăstării noastre zilnic.

   Ce înseamnă obiceiul în lege?

   obicei, în dreptul englez, un vechi stat de drept pentru o anumită localitate, spre deosebire de dreptul comun al țării. … Odată cu uniformitatea culturală a epocii moderne, obiceiul ca forță de drept își păstrează valabilitatea, dar în practică a pierdut teren în fața dreptului comun.

    Related Articles

    URMĂREȘTE-NE

    4,173FaniÎmi place
    1,347CititoriConectați-vă
    2,421AbonațiAbonați-vă
    spot_img

    ARTICOLE POPULARE