fbpx
7 C
New York City
marți, decembrie 5, 2023

Cine este cel mai mare concurent al lui Indeed?

Concurenții Indeed.com includ LinkedIn, Comparably, Glassdoor, Monster și Modis.

În plus, Care este mai bun monstru sau într-adevăr? Când vine vorba de lupta pentru supremația în căutarea unui loc de muncă între Indeed și Monster, Indeed câștigă cu ușurință în numărul și gama de liste de locuri de muncă disponibile. De la aprovizionarea cu locuri de muncă atât pe plan intern, cât și de pe alte site-uri de carieră pentru a include o varietate de tipuri de candidați și stiluri de lucru, Indeed câștigă în cartea noastră.

În ceea ce privește acest lucru, Pe ce site-uri de locuri de muncă postează ZipRecruiter? ZipRecruiter este un serviciu online de marketing a locurilor de muncă care vă postează locurile de muncă disponibile pe peste 40 de site-uri, inclusiv Indeed, Monster, Craigslist, SimplyHired și eBay Classifieds.

Întrebări frecvente:

Este ZipRecruiter bun?

Este ZipRecruiter legitim? ZipRecruiter este o resursă de angajare legitimă, bine stabilită, cu milioane de locuri de muncă postate în toată țara. Serviciul este un instrument util pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și pentru întreprinderi. Site-ul său este simplificat și ușor de utilizat și oferă alerte utile pentru a vă menține căutarea unui loc de muncă pe drumul cel bun.

Este ZipRecruiter sau Monster mai bun?

Concluzia. ZipRecruiter și Monster sunt ambele site-uri de top pentru căutarea unui loc de muncă pentru angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Puteți economisi bani folosind ZipRecruiter, în funcție de nevoile dvs. specifice, deoarece pachetul său de bază este puțin mai ieftin decât Monster (și postează pe sute de site-uri de locuri de muncă).

Monster este deținut de Indeed?

Astăzi, Randstad Holdings, un specialist în resurse umane și recrutare din Amsterdam, a anunțat că va achiziționa portalul de căutare de locuri de muncă Monster Worldwide, pentru 429 de milioane de dolari în numerar. … Într-adevăr, însuși este deținut de gigantul japonez de recrutare și resurse umane, Recruit Holdings.

  Este ZipRecruiter cu adevărat gratuit?

  ZipRecruiter este gratuit pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, dar taxează angajatorii pentru postarea de locuri de muncă, în funcție de numărul de locuri de muncă pe care le postează, de numărul de utilizatori de care au nevoie și de alte funcții la care ar putea dori acces.

  Este într-adevăr mai mare decât Monster?

  Aceasta depinde de dimensiunea afacerii și de locația dvs. Monster acoperă 50 de țări din întreaga lume, dar Indeed încă deține un segment mai mare de piață, cu peste 200 de milioane de vizitatori unici pe lună, ceea ce îl face o alegere naturală atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru cele mari.

  Ce este JobHat?

  JobHat este un site online de afișare a locurilor de muncă și de agregare a locurilor de muncă, unde angajatorii pot posta posturi deschise. Cu JobHat, angajatorii își pot face publicitate afișărilor de locuri de muncă în funcție de industrie din Statele Unite.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE