fbpx
18.6 C
New York City
joi, mai 19, 2022
spot_img

Cum creez un șablon de pagină de pornire în wordpress?

Accesați Panoul de administrare WordPress > Pagini > Adăugați nou. Puteți vedea noul șablon de pagină personalizată listat în partea dreaptă. Creați o pagină nouă și setați șablonul acesteia la PageWithoutSidebar. Odată terminat, publică-l.

Suna Acum

În ceea ce privește acest lucru, Care este diferența dintre o temă WordPress și un șablon?
Concluzia este aceasta: diferența dintre temele și șabloanele WordPress este numărul de pagini pe care fiecare le afectează. Temele controlează designul întregului site, în timp ce șabloanele afectează o singură pagină. Dacă nu puteți găsi tema sau șablonul potrivit pentru afacerea dvs., nu vă temeți niciodată.

În plus, Ce este un șablon în WordPress?
Șabloanele sunt fișierele care controlează modul în care site-ul dvs. WordPress va fi afișat pe Web. Aceste fișiere extrag informații din baza de date WordPress MySQL și generează codul HTML care este trimis către browserul web. … Mai multe informații despre crearea temelor pot fi găsite la Dezvoltarea temei.

Suna Acum

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum îmi personalizez site-ul WordPress?

  Cel mai simplu mod de a vă personaliza tema WordPress este utilizarea WordPress Customizer. Accesați aceasta într-unul din două moduri: Când vă vizualizați site-ul (când sunteți autentificat), faceți clic pe linkul Personalizare din bara de administrare din partea de sus a ecranului. În ecranele de administrare, faceți clic pe Aspect > Personalizare.

  WordPress este o pagină de pornire?

  is_home() depinde de „Afișează pagina principală” a site-ului Setări de citire „show_on_front” și „page_for_posts”. Dacă este setată o pagină statică pentru prima pagină a site-ului, această funcție va returna adevărată numai pe pagina pe care ați setat-o ​​ca „Pagină Postări”.

  Cum folosesc un alt șablon în WordPress?

  Pentru a utiliza pluginul Teme multiple pe pagina de pornire, accesați Setări > Pagina de pornire a site-ului. Aici puteți alege o altă temă la alegere pentru pagina de pornire a site-ului dvs. în meniul drop-down. După ce ați ales o temă, faceți clic pe Salvați toate modificările.

  Unde găsești șabloane WordPress?

  Pe tabloul de bord WordPress, alegeți Aspect→Editor pentru a vedea fișierele șablon dintr-o temă. Apare pagina Editare teme și listează diferitele șabloane disponibile în tema activă.

  Când ar trebui să folosesc șabloane?

  Dacă doriți să construiți un site web fără multe clopote, un șablon vă va oferi tot ceea ce căutați într-un site nou. De asemenea, dacă nu aveți foarte multe pagini sau mult conținut, acesta este locul potrivit.

  Cum pot crea un șablon?

  Faceți clic pe fila Fișier, apoi faceți clic pe Nou. Sub Șabloane disponibile, faceți clic pe Nou din existente. Faceți clic pe un șablon sau pe un document care este similar cu cel pe care doriți să-l creați, apoi faceți clic pe Creare nou. Efectuați modificările dorite la setările de margine, dimensiunea și orientarea paginii, stiluri și alte formate.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă
  spot_img

  ARTICOLE POPULARE