fbpx
16.5 C
New York City
marți, mai 17, 2022
spot_img

Cum fac ca un tabel să fie receptiv pe toate dispozitivele?

Utilizare . table-responsive{-sm|-md|-lg|-xl} după cum este necesar pentru a crea tabele receptive până la un anumit punct de întrerupere. De la acel punct de întrerupere în sus, tabelul se va comporta normal și nu se va derula pe orizontală. Dați mai jos css punctului de întrerupere mobil în codul dvs. css și ați terminat…

Suna Acum

De asemenea întrebarea este, Poate un tabel să fie receptiv?
Tabelele se pot îndoi în lățime, dar pot deveni atât de înguste înainte de a începe să înfășoare conținutul celulelor în mod inconfortabil sau pur și simplu nu pot deveni mai înguste. … Designul responsive se referă la ajustarea designului pentru a se potrivi ecranelor de diferite dimensiuni.

  Suna Acum

  La fel, Cum faci un tabel HTML receptiv?
  Puteți doar să împachetați eticheta

  în interiorul

  , deoarece utilizați bootstrap. La fel: (folosiți în loc de sistemul de grilă (de exemplu, col-xs-1 etc.)) .. Asta este!

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum faci ca un tabel să reacționeze?

  Tabelele responsive permit derularea cu ușurință a tabelelor pe orizontală. Faceți ca orice tabel să fie receptiv în toate ferestrele de vizualizare adăugând proprietăți receptive. Sau alegeți un punct de întrerupere maxim cu care să aveți un tabel receptiv până la utilizând responsive{Sm|Md|Lg|Xl} .

  Care dintre următoarele clase poate fi folosită pentru a crea un tabel receptiv?

  Pentru a crea un tabel receptiv cu Bootstrap, utilizați clasa de răspuns la tabel.

  Ce este fixat aspectul tabelului?

  Când se aplică aspectul tabelului: fix, conținutul nu mai dictează aspectul, ci, în schimb, browserul folosește orice lățime definită din primul rând al tabelului pentru a defini lățimile coloanei. Dacă nu sunt prezente lățimi pe primul rând, lățimile coloanei sunt împărțite în mod egal în tabel, indiferent de conținutul din interiorul celulelor.

  Cum fac un tabel defilabil?

  Abordarea acestui articol este de a crea un tabel cu 100% lățime folosind proprietatea width și de a crea derulare verticală în interiorul corpului tabelului folosind proprietatea overflow-y. Proprietatea Overflow este folosită pentru a crea bara de defilare în tabel. Utilizați afișaj: bloc; proprietate pentru a afișa elementul la nivel de bloc.

  Cum potrivesc un tabel la vizualizarea mobilă?

  Utilizați tipul mai mic

  Utilizarea unui text mai mic ar trebui să facă de fapt tabelele mai lizibile, deoarece oferă suficient spațiu pentru ca conținutul să se potrivească bine. Mulți încearcă să introducă cât mai mult conținut într-un tabel, dar dacă utilizați text mare, va trebui să luați acel spațiu din margini și umplutură, ceea ce ar reduce lizibilitatea.

  Ce face tabelul de clasă responsive?

  Clasa receptivă la tabel, veți face ca tabelul să defileze orizontal până la dispozitive mici (sub 768px). Când vizualizați ceva mai mare de 768 px lățime, nu veți vedea nicio diferență în aceste tabele.

  Cum afișez tabele mari în HTML?

  tl;dr – Pentru a accelera încărcarea unui tabel HTML mare pe client, începeți cu tabelul CSS setat să afișeze: niciunul; . Odată ce documentul este gata, setați-l din nou pentru a afișa: tabel; . Acest lucru a redus timpul meu de randare pe partea clientului de la 60 de secunde la 6 secunde pe un tabel cu ~ 400.000 de celule.

  Tabelul de reacții este receptiv?

  React-table nu oferă totuși lățime de răspuns. Sper ca asta ajuta!

  Cum ai stilat o masă în reacție?

  Mutați tot codul pentru crearea componentei Tabel în propria sa funcție. Apoi, în funcția de aplicație (unde sunt definite coloanele și datele), returnați cu

  redat în interior. Acest lucru va aplica stilurile din componentele stilizate pe masa dumneavoastră.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă
  spot_img

  ARTICOLE POPULARE