fbpx
32.9 C
New York City
sâmbătă, mai 21, 2022
spot_img

Cum faci ca un site să fie receptiv pe iPad?

Mai exact, dacă doriți ca lățimea ferestrei de vizualizare să se potrivească cu lățimea dispozitivului, ar trebui să utilizați constanta lățimii dispozitivului în loc de o valoare codificată a pixelului. De exemplu, multe site-uri web folosesc setarea afișată în Lista 1-2 pentru a seta fereastra la o lățime pe care o consideră potrivită pentru iPhone.

Suna Acum

De asemenea a fost întrebat, Cum îmi extind site-ul web la dispozitivele mobile?
O abordare recomandată este să utilizați „comutarea rezoluției”, cu care este posibil să instruiți browserul să selecteze și să utilizeze un fișier imagine cu dimensiunea adecvată, în funcție de dimensiunea ecranului unui dispozitiv. Comutarea imaginii în funcție de rezoluție se realizează prin utilizarea a două atribute: srcset și sizes.

Pe lângă asta, Ce este un site web complet responsive?
Un site web complet receptiv se va redimensiona pentru a păstra experiența utilizatorului și aspectul și senzația pe toate dispozitivele – fără zoom, defilare sau redimensionare iritante. … Deci un site web trebuie să „răspundă” dispozitivului pe care este vizualizat.

Suna Acum

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  De ce site-ul meu arată diferit pe mobil?

  Dacă site-ul dvs. web apare ca o versiune cu adevărat mică a lui obișnuit pe telefonul dvs., sunt șanse ca o versiune mobilă a site-ului să nu existe. … Deci, atunci când nu poate găsi o versiune mobilă, se uită la întreg ca un computer desktop. Apoi, îl micșorează automat pentru a se potrivi cu ecranul dvs.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă
   spot_img

   ARTICOLE POPULARE