fbpx
7.7 C
New York City
marți, octombrie 4, 2022

Cum să nu ai etichete de index?

Adăugați atât o etichetă „noindex” cât și „nofollow” atunci când nu doriți ca motoarele de căutare să indexeze o pagină web în căutare și nu doriți ca aceasta să urmeze linkurile de pe pagina respectivă. Paginile de mulțumire sunt un exemplu minunat al acestei situații.

De asemenea oamenii întreabă, Cum fac ca site-ul meu WordPress să nu poată fi căutat?
Când vă uitați la o postare sau o pagină, veți vedea o opțiune în fereastra Publicare pentru „Vizibilitate”. Faceți clic pe linkul „Editați” pentru a deschide setările de confidențialitate ale WordPress. Aceasta va deschide o secțiune drop-down. Dacă faceți clic pe opțiunile „Protejat cu parolă” sau „Privat”, motoarele de căutare precum Google nu vor putea accesa cu crawlere conținutul.

Ținând cont de acest lucru, Ce nu sunt etichete index?
noindex înseamnă că o pagină web nu ar trebui să fie indexată de motoarele de căutare și, prin urmare, nu ar trebui să fie afișată pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare. … Metaeticheta roboților este o bucată de cod în secțiunea de cap a unei pagini web. Le spune motoarelor de căutare cum să acceseze cu crawlere și dacă să indexeze o pagină.

  Întrebări frecvente:

  Nu ar trebui să nu indexați pagini de etichete?

  În general, este o idee bună să etichetați „noindex”, pagini de tip autor – deoarece acestea sunt conținut duplicat și pot dilua performanța paginilor dvs. reale. Dar dacă descoperiți că anumite etichete sau pagini de autor aduc trafic valid, puteți face o excepție pentru ele.

  Cum repar adresa URL trimisă marcată noindex în WordPress?

  Verificați starea. Parcurgeți lista de pagini din raport și verificați dacă aceste pagini sunt încă listate în XML sitetemp și dacă sunt marcate ca noindex. Goliți memoria cache a site-ului dvs. pentru a vă asigura că vă uitați la cea mai recentă versiune a site-ului dvs. Dacă este doar o mână de adrese URL, o puteți face manual.

  Cum opresc Google să-mi indexeze fotografiile?

  Pentru a preveni apariția imaginilor de pe site-ul dvs. în rezultatele căutării Google, adăugați un robot. txt la rădăcina serverului care blochează imaginea.

  Cum indexez o pagină în WordPress?

  Pagina ta de index este ca un șablon în care îi pui lucruri. Accesați Setări->Citire->FrontPage și puteți seta oricare dintre paginile existente să fie pagina dvs. de pornire. Asta vrei să schimbi?

  Este noindex o directivă?

  Etichete meta roboți „Noindex”.

  De obicei, webmasterii vor folosi directiva „noindex” pentru a preveni indexarea conținutului care nu este destinat motoarelor de căutare.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE