fbpx
19.3 C
New York City
sâmbătă, iunie 3, 2023

Cum setez o dimensiune iframe?

Lățimea și înălțimea din interiorul codului de încorporare pot fi ajustate prin schimbarea numerelor între ghilimele, prezentate mai jos. Dimensiunea standard a unui iframe pentru desktop este o lățime de „560” și înălțimea de „315”.

Apoi, Cum repar conexiunea refuzată în iframe?
Cel mai probabil, site-ul web pe care încercați să îl încorporați ca iframe nu permite încorporarea. Trebuie să actualizați X-Frame-Options pe site-ul web pe care încercați să îl încorporați pentru a permite portalul Power Apps (dacă aveți control asupra site-ului respectiv).

De asemenea oamenii întreabă, Cum modific dinamic lățimea unui iframe?

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum redimensionez un iframe în funcție de conținut?

Elementul HTML iframe este adesea folosit pentru a insera conținut dintr-o altă sursă. Conținutul care necesită redimensionare se realizează indirect folosind o etichetă div. Trucul este să începeți cu o etichetă div și să includeți într-o etichetă iframe.

Ce pot folosi în loc de iframe?

Utilizați obiectul Tag ca alternativă la Iframe în HTML

Eticheta obiect este o alternativă la eticheta iframe în HTML. Putem folosi eticheta pentru a încorpora diferite componente multimedia, cum ar fi imagine, video, audio etc. Eticheta obiect are un atribut de date în care putem defini adresa URL a paginii web care urmează să fie încorporată.

Ce înseamnă a refuzat conectarea?

Conexiune refuzată înseamnă că portul la care încercați să vă conectați nu este de fapt deschis. Deci, fie vă conectați la adresa IP greșită, fie la portul greșit, fie serverul ascultă pe portul greșit sau nu rulează de fapt.

De ce site-ul meu este refuzat să se conecteze?

De obicei, nu este nimic grav și poate fi pur și simplu rezultatul unor setări incorecte pentru firewall sau server. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, un semn că ceva mai semnificativ a mers prost – cum ar fi un atac de malware sau un timp neașteptat. O conexiune la internet nesigură poate contribui și ea.

Cum schimb dinamic conținutul iframe?

Puteți folosi următoarele pentru a modifica atributul src al iFrame: $(„#content”). attr(‘src’, ‘http://mysite.com/newpage.html’);

Cum redimensionez un iframe în HTML?

Deschideți fișierul HTML cu un editor de text, cum ar fi Notepad sau TextEdit. Editați atributul width înlocuind width=”0″. Editați atributul înălțime prin înlocuirea înălțimii=”0″. Redați codul HTML.

Cum schimb lățimea unui iframe în HTML?

Metoda 2: Această metodă utilizează atributul id al iframe-ului cu fereastră. proprietate innerWidth pentru a modifica lățimea elementului "}},{"@type": "Question","name": "Cum redimensionez un iframe în funcție de conținut?","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "Elementul HTML iframe este adesea folosit pentru a insera conținut dintr-o altă sursă. Conținutul care necesită redimensionare se realizează indirect folosind o etichetă div. Trucul este să începeți cu o etichetă div și să includeți într-o etichetă iframe."}},{"@type": "Question","name": "Ce pot folosi în loc de iframe?","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "Utilizați obiectul Tag ca alternativă la Iframe în HTML

Eticheta obiect este o alternativă la eticheta iframe în HTML. Putem folosi eticheta pentru a încorpora diferite componente multimedia, cum ar fi imagine, video, audio etc. Eticheta obiect are un atribut de date în care putem defini adresa URL a paginii web care urmează să fie încorporată."}},{"@type": "Question","name": "Ce înseamnă a refuzat conectarea?","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "Conexiune refuzată înseamnă că portul la care încercați să vă conectați nu este de fapt deschis. Deci, fie vă conectați la adresa IP greșită, fie la portul greșit, fie serverul ascultă pe portul greșit sau nu rulează de fapt."}},{"@type": "Question","name": "De ce site-ul meu este refuzat să se conecteze?","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "De obicei, nu este nimic grav și poate fi pur și simplu rezultatul unor setări incorecte pentru firewall sau server. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, un semn că ceva mai semnificativ a mers prost - cum ar fi un atac de malware sau un timp neașteptat. O conexiune la internet nesigură poate contribui și ea."}},{"@type": "Question","name": "Cum schimb dinamic conținutul iframe?","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "Puteți folosi următoarele pentru a modifica atributul src al iFrame: $("#content"). attr('src', 'http://mysite.com/newpage.html');"}},{"@type": "Question","name": "Cum redimensionez un iframe în HTML?","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "Deschideți fișierul HTML cu un editor de text, cum ar fi Notepad sau TextEdit. Editați atributul width înlocuind width="0". Editați atributul înălțime prin înlocuirea înălțimii="0". Redați codul HTML."}},{"@type": "Question","name": "Cum schimb lățimea unui iframe în HTML?","acceptedAnswer": {"@type": "Answer","text": "Metoda 2: Această metodă utilizează atributul id al iframe-ului cu fereastră. proprietate innerWidth pentru a modifica lățimea elementului