fbpx
6.2 C
New York City
sâmbătă, decembrie 9, 2023

De unde își inspiră designerii grafici?

Pinterest și Tumblr sunt cele două platforme de social media bazate pe imagini cu cea mai mare și cea mai rapidă creștere și sunt surse excelente pentru a găsi inspirație online. Dotate cu fotografii și design uimitoare, sunt ușor de navigat și de căutat.

În ceea ce privește acest, Google Web Designer este gratuit?
Nu există niciun cost pentru descărcarea sau utilizarea Google Web Designer.

În mod similar, Ce folosesc designerii de site-uri web?
Instrumente de web design

Ei vor utiliza software de proiectare grafică, inclusiv produse precum Adobe Photoshop, Illustrator, Inkscape (o alternativă excelentă la Photoshop) și GIMP. În cele din urmă, vor proiecta aspectul site-ului web prin construirea de prototipuri și wireframes.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE