fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Puteți vedea recenzii despre poarta DH?

Cel mai bun lucru este că este posibil să găsiți un vânzător autentic pe site-ul web DHGate, în ciuda recenziilor DHGate pe care le vedem. Ținând cont de următoarele puncte, nu numai că vă va permite să navigați prin recenziile magazinului online DHGate pentru a găsi un vânzător de încredere.

Ținând cont de acest lucru, Cum șterg un comentariu pe DHGate?
Vă rugăm să faceți clic pe Cont– Comenzile mele – Vezi TOATE – Finalizate. Apoi faceți clic pe butonul „Editați” sau „Ștergeți” pentru a modifica sau șterge recenzia. Vă rugăm să rețineți: puteți modifica sau șterge recenzia în termen de 90 de zile de la părăsirea acesteia.

De asemenea a fost întrebat, DHgate este sigur?
În general, este complet sigur să cumpărați de la DHGate, deoarece… DHGate vă urmărește expedierea și verifică dacă a fost livrată. DHGate va ajuta la rezolvarea oricăror dispute privind calitatea produsului. Vânzătorii nu sunt plătiți până când cumpărătorul nu acceptă marfa.

Întrebări frecvente:

DHgate este interzis în India?

Consumatorii indieni pot comanda de pe site-uri web chineze precum DHGATE chiar acum? Articolul va fi blocat la vamă? – Quora. Dacă intră în lista articolelor interzise, ​​atunci da. Nu atunci va fi inspecția articolului și depinde de vamă când îți vor elibera coletul.

Puteți folosi PayPal pe DHgate?

Metodele de plată disponibile în DHgate includ: PayPal. Card de credit. Transferuri bancare bancare.

Cum găsesc dupe pe DHgate?

Când vă conectați pentru prima dată la DHGate, aceasta este pagina cu care sunteți întâmpinat. Dacă sunteți în căutarea unor genți de designer, va trebui să defilați peste „genți” în secțiunea de categorii din stânga și să selectați „genți de modă” în caseta de tip pop-out. Odată ce faceți clic pe „genți de modă”, aceasta va fi pagina pe care o vedeți.

Cum este ieftin DHgate?

Costuri de producție mai mici: Deoarece DHgate este disponibil pentru vânzătorii din China, aproape toți vânzătorii sunt din China, iar costurile de producție sau producție în China sunt mai ieftine decât fabricarea de produse în multe alte țări.

DHgate este legal?

Dar Dhgate este o platformă legală. Mulți oameni cumpără replici de la Dhgate, inclusiv haine, pantofi, ceasuri etc. Dhgate în sine este renumit pentru vânzarea de copii. Aproximativ 99% dintre produsele vândute ca mărci pe DHgate sunt replici.

Care este mai bun DHgate față de Alibaba?

Ambele site-uri sunt cele mai bune în felul lor. De exemplu, DHgate este bun pentru produse la prețuri ieftine și replici, în timp ce Alibaba este pentru cei care doresc să aibă de-a face cu furnizori mari și multipli și pentru opțiunea de asigurare a comerțului.

DHgate vă fură banii?

Nu este vorba despre site, site-ul este legitim, nu vă fură cardul de credit sau informațiile bancare sau ceva de genul acesta. Singurul lucru pentru care trebuie să vă faceți griji sunt vânzătorii. Majoritatea vânzătorilor pot fi de încredere, mai ales dacă au peste 1000 de tranzacții.

Care este echivalentul indian al AliExpress?

Indiamart este printre primele trei platforme online B2B indiene și una dintre cele mai mari alternative la Alibaba din țară. Indiamart oferă o platformă largă pentru vânzarea cu ridicata a produselor și descoperirea furnizorilor din India pentru cumpărătorii internaționali.

Cât durează comenzile DHgate?

DHGate livrează, de obicei, comenzile în aproximativ 3 până la 15 zile lucrătoare. Timpul necesar DHGate pentru livrare va depinde de o serie de factori și nu este doar timpul de expediere DHGate de care trebuie să țineți cont, ci și timpul de procesare.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE