fbpx
18.8 C
New York City
luni, septembrie 26, 2022

Wikipedia este condusă de google?

Fundația Wikimedia – organizația care conduce Wikipedia – și-a înregistrat propriul câștig neașteptat ieri, când a anunțat oficial că Google îi acordă un grant de 2 milioane de dolari. … „Wikipedia este unul dintre cele mai mari triumfuri ale internetului”, a oferit cofondatorul Google Sergey Brin.

  La fel, Wiki este deținut de Google? Compania sa-mamă, Alphabet, utilizează frecvent conținutul Wikipedia în rezultatele căutării Google. Facebook testează, de asemenea, utilizarea Wikipedia pentru a lupta împotriva propriei probleme de dezinformare, deși a informat mai întâi Fundația Wikimedia despre intențiile sale.

  În ceea ce privește acest lucru, Folosește Google Wikipedia? La fel ca și alte companii de tehnologie, inclusiv Amazon, Apple și Facebook, Google utilizează deja conținutul Wikipedia într-o serie de propriile sale produse. Când căutați pe Google „Paris”, va apărea un „panou de cunoștințe” cu informații despre oraș, dintre care unele provin din Wikipedia.

  Întrebări frecvente:

  De cine este condusă Wikipedia?

  Wikipedia este un site web necomercial condus de Wikimedia Foundation, o organizație non-profit 501(c)(3) cu sediul în San Francisco. Suntem sprijiniți de donații și granturi, iar misiunea noastră este să aducem cunoștințe gratuite tuturor.

  Este Quora mai bun decât Wikipedia?

  Unul dintre cele mai mari avantaje ale Wikipedia este că este multilingvă. În timp ce principalul punct forte al Quora este că întrebările și răspunsurile sunt personalizate, iar răspunsurile sunt evaluate de utilizatori. … Dezavantajul Quora este că este disponibil doar în limba engleză și nu orice întrebare are răspuns.

   Cine a făcut Wikipedia?

   Există doi co-fondatori ai Wikipedia: Larry Sanger (născut în 1968), dezvoltator american de proiecte internet. Jimmy Wales (născut în 1966), antreprenor de internet american-britanic.

   Se va închide Wikipedia?

   Versiunea în limba engleză a site-ului Wikipedia va fi închisă timp de 24 de ore în semn de protest față de noile legi propuse în America pentru a opri pirateria online. … Fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, a declarat pentru Newsnight că este de acord cu protejarea conținutului protejat prin drepturi de autor, dar nu cu modul în care se face.

    Cât de precisă este Wikipedia 2021?

    Wikipedia nu este o sursă de încredere pentru citări în altă parte pe Wikipedia. Deoarece, ca sursă generată de utilizatori, poate fi editată de oricine în orice moment, orice informație pe care o conține la un anumit moment poate fi vandalism, o lucrare în curs sau pur și simplu greșită.

    Cât câștigă Jimmy Wales?

    Antreprenorul american de internet Jimmy Wales are o valoare netă estimată la un milion de dolari (750.000 de lire sterline). El este co-fondatorul Wikipedia, al enciclopediei online non-profit și al companiei de găzduire web pentru profit Wikia.

    Cine este primul Youtuber?

    Jawed Karim a postat primul videoclip pe YouTube intitulat „Eu la zoo. ‘ Postat pe 23 aprilie 2005, videoclipul are peste 221 de milioane de vizualizări. Karim este unul dintre cei trei co-fondatori ai YouTube.

    Google se întoarce în China?

    Deși este larg creditat că „a părăsit China”, Google încă operează o prezență semnificativă în țară și, prin compania sa-mamă, Alphabet, continuă să lanseze noi proiecte în China și să investească în companii chineze de toate dimensiunile.

    De ce nu există Facebook în China?

    China. În China, Facebook a fost blocat în urma revoltelor din Ürümqi din iulie 2009, deoarece protestatarii din Independența Turkestanului de Est foloseau Facebook ca parte a rețelei lor de comunicații pentru a organiza atacuri în oraș, iar Facebook a negat că a dat informații protestatarilor.

    Quora este indian?

    Nu. Quora nu este un site web indian. Are sediul în Mountain View, California.

    Related Articles

    URMĂREȘTE-NE

    4,173FaniÎmi place
    1,347CititoriConectați-vă
    2,421AbonațiAbonați-vă

    ARTICOLE POPULARE