fbpx
14.4 C
New York City
marți, aprilie 30, 2024

Sunt videoclipurile încorporate bune pentru seo?

Videoclipurile încorporate din alte surse au aceeași valoare SEO ca videoclipurile găzduite nativ pe un site web, conform lui John Mueller de la Google. John Mueller de la Google spune că nu există nicio diferență, când vine vorba de SEO, între videoclipurile încorporate și videoclipurile încărcate nativ pe un site web.

Având în vedere acest lucru, Videoclipurile încorporate ajută la SEO? Dar încorporarea videoclipurilor YouTube ajută SEO sau este doar un mit urban? Răspunsul simplu la această întrebare este – nu, încorporarea videoclipurilor YouTube în conținutul dvs. nu are niciun impact direct asupra scorurilor dvs. de clasare SEO. Acest lucru nu înseamnă că utilizarea videoclipurilor YouTube nu poate avea un efect pozitiv asupra site-ului dvs. web.

De asemenea a fost întrebat, Încorporarea ajută la SEO? În cele din urmă, încorporarea unui videoclip în pagina dvs. web nu vă va îmbunătăți de fapt clasamentul în motoarele de căutare ca element SEO, dar îi poate face pe cititori mai înclinați să vă vadă ca o sursă autorizată și captivantă.

Întrebări frecvente:

Crezi că videoclipurile încorporate ajută site-urile web?

Videoclipurile încorporate sunt mai căutate decât linkurile, ceea ce este o veste bună pentru strategia ta SEO. În plus, având videoclipul chiar acolo și gata de redare atrage utilizatorii care preferă videoclipul decât textul. Te ajută cu adevărat să profiti la maximum de ea!

Ce este SEO embed?

SEO Embed funcționează prin injectarea de metadate din videoclipul dvs. în capul paginii dvs. Este conceput pentru a crește automat SEO-ul videoclipului dvs. prin utilizarea datelor conectate pentru a genera trafic către site-ul dvs.

Ar trebui să încorporați videoclipuri YouTube pe site-ul web?

Vizitatorii pot viziona videoclipul pe site-ul dvs. web fără a părăsi pagina curentă. În schimb, conectarea unui videoclip partajează adresa URL a videoclipului. Când cititorii fac clic pe link, ei sunt redirecționați către pagina în care este găzduit videoclipul. Dacă doriți să includeți videoclipuri pe un site web, cea mai bună opțiune este să încorporați videoclipuri.

Conectarea la YouTube ajută SEO?

Cu toate acestea, YouTube este, de asemenea, un loc decent pentru a crea link-uri relevante și de calitate către site-ul dvs. Cu abordarea corectă, YouTube vă poate ajuta site-ul dvs. de comerț electronic să se claseze mai sus pe Google.com (și și pe Bing.com).

Traficul Google crește clasamentul?

Deși volumul total de trafic nu va influența clasamentul dvs. de căutare, traficul joacă un rol semnificativ în locul în care apare site-ul dvs. în rezultatele căutării.

De ce videoclipurile sunt mai bune decât articolele?

Videoclipurile primesc cu 1.200% mai multe distribuiri decât textul și imaginile combinate. … Creierul tău poate procesa, de asemenea, imaginile mult mai rapid decât poate textul. Aproximativ 90% din totalul informațiilor transmise creierului tău sunt vizuale. În plus, creierul tău poate procesa aceste imagini de 60.000 de ori mai rapid decât textul.

    Încorporarea este bună?

    Încorporarea conținutului extern este o modalitate eficientă de a crește implicarea cu postările pe rețelele sociale. Un studiu realizat de Social Media Examiner a arătat că imaginile cresc ratele de interacțiune la 87% pe postările de pe Facebook și la 35% pe Twitter.

    De ce ai încorpora un videoclip?

    Încorporarea vă permite să vă luați videoclipul – sau al altcuiva – și să îl publicați pe o pagină web din afara Vimeo. De exemplu, puteți încorpora un videoclip pe blogul dvs. și apoi oamenii vă pot viziona videoclipul acolo fără a fi nevoie să vizitați Vimeo.

    Ce SEO video live?

    Ce este Live Video SEO? Video SEO este conceptul de optimizare a conținutului video pentru a fi găsit în rezultatele căutării. Deoarece algoritmii automati determină clasarea motorului de căutare, acești algoritmi pot viziona un videoclip și pot determina câteva lucruri de bază despre conținutul acestuia.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE