Despre Noi

Bine ați venit pe site-ul nostru!

TransilvaniaSellingMachine este un site de specialitate tehnologică. Oferim servicii de digitalizare. Acestea includ de la design web (realizare și administrare pagini web), promovare pe motoarele de căutare (optimizare SEO și reclame Google), promovare pe rețelele de socializare (reclame Facebook și Instagram), până la digitalizarea și automatizarea proceselor existente în cadrul afacerii dumneavoastrăsau la implementarea inteligenței artificiale în cadrul proceselor dumneavoastră. Pe site-ul nostru puteți citi articole despre digitalizare, tehnologie, IT, marketing digital sau web design. Domeniul nostru preferat de activitate îl reprezintă web design-ul, administrarea paginilor web sau marketingul digital, fiindcă considerăm acestea ca fiind primi paști importanți în călătoria dumneavoastră digitală. Obiectivul nostru este prezentarea celor mai importante informații despre digitalizare pentru cititorii noștrii, astfel încât aceștia să fie în temă cu cele mai noi informații despre digitalizare sau promovarea online.

Echipa Noastră

Paul Dragoș (director departament marketing)

Bună, ce faci? Sunt Paul și mă ocup de marketing. Obiectivul meu este promovarea imaginii site-ului transilvaniasellingmachine.ro. Astfel dumneavoastră veți putea afla despre cele mai importante și cele mai noi articole despre digitalizare cât mai repede posibil. Ne dorim să fiți mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și aplicații digitale. Eu mă asigur că suntem vizibili pe Google și Facebook, încât să fim lângă dvs. în permanență. Ajutați-ne să răspândim vestea împărtășind articolele noastre cunoscuților dumneavoastră. Astfel arătați că vă păsă de ceea ce se întâmplă cu digitalizarea în România. 

Mihai Mateiaș (director departament IT)

Bună, sunt Mihai și ador calculatoarele, telefoanele, internetul și tot ce ține de IT. Eu mă asigur că toate programele noastre funcționează conform celor mai noi standarde și cerințe din industrie. Sunt responsabil și pentru automatizarea funcților și digitalizarea proceselor clienților noștrii și am grijă ca site-ul TransilvaniaSellingMachine să funcționeze în mediul online. Împreună cu echipa de IT de la TransilvaniaSellingMachine mă ocup de servere și de remedierea erorilor pe site. Nu am vrea că exact atunci când citiți despre cea mai nouă tehnologie dintr-o dată să nu mai puteți da scroll în jos, nu-i așa? Pentru asta și pentru multe alte lucruri tehnice complicate sunt aici și am grijă să vă fac experiență de navigat pe site cât mai plăcută posibil.

Dorel Căprar (director departament Juridic)

Bună, sunt Doru’ și mă ocup de tot ce ține de partea juridică a site-ului TransilvaniaSellingMachine. Eu sunt cel care se asigura că procesele noastre sunt la curent cu ultimele reglementări juridice din România. Experiența mea din parlamentul României îmi oferă o viziune clară asupra interpretării și aplicării legii în cadrul unei afaceri. Zeci de ani de experiență juridică mă ajută foarte mult să înțeleg sistemul și găurile acestuia. Voi avea grijă să îmi pun amprenta asupra site-ului pentru a transmite un semnal clar de progres și modernitate clienților TransilvaniaSellingMachine.

Cătălin Gavrilaș (director departament economic)

Bună, sunt Cătălin și mă ocup de antreprenoriat de peste douăzeci de ani. Rolul meu este de a mă asigura că partea economico-administrativă a afacerii rulează ceas. TransilvaniaSellingMachine trebuie să fie un mecanism autonom care se dezvoltă singur. Cultura site-ului este definită de interacțiunea între capabilitățile fiecărei membru și colaborarea acestora în cadrul redacției. Eu am grijă ca site-ul să poată funcționa coerent, modern și independent. 

Detalii Firma:

TRANSYLVANIA SELLING MACHINE S.R.L.

Sat Valea Mare, Comuna Săvârşin, Nr. 3, Județ Arad, Cod poștal 317279

CUI RO38700834

J2/34/2018