fbpx
11.2 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Aplicațiile cu bule sunt receptive?

Paginile cu bule sunt receptive. Cu alte cuvinte, se vor ajusta la lățimea paginii, astfel încât să arate grozav pe dispozitivele mobile.

În ceea ce privește acest lucru, Bubble IO este prietenos cu dispozitivele mobile? Bubble este o platformă fără cod care vă ajută să construiți aplicații web fără cod. Dar s-ar putea să vă întrebați cum ar funcționa aplicația dvs. web pe un dispozitiv mobil. … Aplicațiile web, spre deosebire de aplicațiile mobile, pot fi accesate pe computer și pe telefon printr-un browser web, cum ar fi Safari sau Chrome.

  Având în vedere acest lucru, Care este mai bun Webflow sau bubble? Webflow oferă funcționalități de bază de date ușor de utilizat și, de asemenea, este bazat pe CMS și, prin urmare, este utilizat numai pentru dezvoltarea front-end și pentru declanșarea elementelor. Bubble oferă, de asemenea, mai multe funcționalități de bază de date decât Webflow și, prin urmare, este utilizat în dezvoltarea dezvoltărilor front-end și backend.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Bubble este greu de învățat?

  Dacă sunteți interesat de dezvoltarea de software și sunteți pregătit pentru o muncă grea și învățare, cu unele provocări și obstacole pe parcurs – atunci există șanse foarte mari să vă bucurați să învățați Bubble.io. … Dar este de multe ori mai rapid decât învățarea dezvoltării web full-stack.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE