fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ar trebui să folosesc flexbox pentru orice?

Ar trebui să luați în considerare utilizarea Flexbox atunci când:

Aveți nevoie de un design care să primească mai întâi conținut — Flexbox este sistemul de layout ideal pentru a crea pagini web dacă nu știți exact cum va arăta conținutul dvs., așa că, dacă doriți ca totul să se potrivească, Flexbox este perfect pentru asta.

În mod similar, Este sigur să utilizați flexbox? Cu siguranță este sigur de utilizat. Aruncați o privire pe caniuse.com și introduceți flexbox și grid. Vedeți că compatibilitatea crește și este deja mare.

De asemenea oamenii întreabă, Este flexbox învechit? CSS Grid va deveni Flexbox învechit în viitor? Absolut nu. De fapt, despre asta a fost vorba în acest articol. Grila CSS și Flexbox, ambele sunt concepute pentru a rezolva un set diferit de probleme.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ar trebui să folosesc grid sau flexbox?

Grilele CSS sunt pentru machete 2D. Funcționează atât cu rânduri, cât și cu coloane. Flexbox funcționează mai bine într-o singură dimensiune (fie rânduri, fie coloane). Va economisi mai mult timp și va fi util dacă le utilizați pe ambele în același timp.

Ar trebui să folosesc flexbox sau bootstrap?

Aspectul Flexbox este cel mai potrivit pentru componentele unei aplicații și layout-urile la scară mică, în timp ce Bootstrap este destinat layout-urilor la scară mai mică sau mai mare.

Ar trebui să folosesc flex sau float?

Flexbox este cu siguranță calea de urmat pentru 99% din cazuri. Dacă construiți un site web standard, flex vă oferă avantajele de aspect ale floaturilor, fără ciudateniile și hack-urile ciudate. Dacă doriți să construiți o aplicație web sau una cu mult conținut/controale, ați putea lua în considerare utilizarea unui sistem de grilă pentru aspectul de bază.

Pot folosi flexbox în e-mail?

În ceea ce privește aplicațiile de e-mail, Flexbox funcționează bine în Apple Mail (pe OS X sau iOS), aplicația implicită de e-mail Android (pe Android 4.4 și versiuni ulterioare), aplicația Outlook (pe iOS și Android) și Thunderbird 31 (și mai sus).

Flex este acceptat de Safari?

Versiunile Safari 9 și versiunile ulterioare acceptă specificațiile actuale flexbox fără prefixe. Versiunile mai vechi de Safari, totuși, necesită prefixe -webkit-. Uneori, lățimea minimă și lățimea maximă provoacă probleme de aliniere care pot fi rezolvate cu echivalente flexibile.

Este sigur să utilizați grila?

În afară de Internet Explorer, CSS Grid Layout este fără prefix în Safari, Chrome, Opera, Firefox și Edge. … Aceasta înseamnă că, dacă scrieți un cod Grid Layout în Firefox, ar trebui să funcționeze în același mod în Chrome. Aceasta nu mai este o specificație experimentală și puteți să o utilizați în siguranță în producție.

  Toate browserele acceptă Flex?

  Flexbox este foarte bine acceptat în browserele moderne, totuși există câteva probleme cu care ați putea întâlni. În acest ghid, ne vom uita la cât de bine este acceptat flexbox în browsere și vom analiza unele probleme potențiale, resurse și metode pentru crearea de soluții alternative și alternative.

  Trebuie să învăț Flexbox?

  Când vine vorba de crearea de site-uri web responsive, Flexbox face foarte ușor să creați machete flexibile și receptive. Prin urmare, învățarea Flexbox este o necesitate pentru dezvoltatorii front-end. … Până la sfârșit, veți fi gata să utilizați Flexbox în următoarele proiecte.

   Ce poate face flexbox acea grilă nu poate?

   Cu flexbox, crearea unei grile de ambalare cu două coloane care rămâne fixată pe două coloane pe dimensiunile ecranului nu este nicio problemă. În Grid, în ciuda faptului că au toate aceste funcții grozave, cum ar fi repeat() , auto-fill și minmax() , nu se poate face. Crearea de spațiu între primul și ultimul element.

   Este flexbox responsive?

   Flexbox este un model de aspect CSS3 care rezolvă probleme de obicei dificile, inclusiv modul de poziționare, centrare sau redimensionare dinamică a elementelor pe o pagină. Este un instrument suficient de modern pentru a crea modele receptive și suficient de vechi pentru a fi implementat în browserele majore.

   Bootstrap 5 folosește flexbox?

   Cea mai mare diferență dintre Bootstrap 3 și Bootstrap 4 & 5 este că Bootstrap 5 folosește acum flexbox, în loc de floats, pentru a gestiona aspectul. Modulul Flexible Box Layout, facilitează proiectarea unei structuri flexibile de aspect, fără a utiliza flotarea sau poziționarea.

   Care este diferența dintre Flex și flexbox?

   Flexbox permite reglarea fină a aliniamentelor pentru a asigura partajarea exactă a specificațiilor. Flex Direction permite dezvoltatorilor să alinieze elemente pe verticală sau pe orizontală, ceea ce este utilizat atunci când dezvoltatorii creează și inversează rânduri sau coloane.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE