fbpx
14.5 C
New York City
joi, septembrie 29, 2022

Ar trebui să folosesc mediul sau propriul meu blog?

Are un public foarte implicat de cititori și, dacă conținutul dvs. rezonează cu comunitatea sa, vă poate ajuta cu adevărat să vă difuzați conținutul. Medium este un loc grozav pentru conținut de lungă durată, educațional și intelectual, așa că dacă blogul sau site-ul dvs. se încadrează în acele genuri, Medium este cu siguranță o platformă de luat în considerare.

Pe lângă asta, Medium este mai bun decât blogger?
Cu Medium, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținere și găzduire. Acesta este un beneficiu imens pentru bloggerii care doresc să se concentreze exclusiv pe scrisul lor. Dacă nu sunteți prea pasionat de scena cu profit, atunci Medium este cea mai bună platformă pentru blog.

De asemenea întrebarea este, Ar trebui să-mi public propriile postări pe blog pe Medium?
Dacă aveți propriul blog separat în care vă publicați conținutul, îl puteți republica pe Medium, atâta timp cât au dreptul de a face acest lucru. Medium oferă, de asemenea, un instrument de import care vă permite să importați cu ușurință propriul conținut de pe alte site-uri web, precum și o modalitate de a seta manual link-uri canonice pe postările dvs. Medium.

Întrebări frecvente:

Pot reutiliza conținutul meu mediu?

Nu doriți (și nu ar trebui) să reutilizați și să reutilizați FIECARE conținut pe care îl scrieți. … NOTĂ: pe măsură ce vă uitați prin conținutul mai vechi, fiți atent la piesele pe care le puteți rescrie, în care puteți adăuga mai multe informații sau în care puteți îmbunătăți și reposta pentru a avea o piesă mai bună. Actualizarea conținutului vechi pentru a fi mai relevant este, de asemenea, grozavă.

  Medium este încă relevant pentru 2021?

  A scrie pe Medium înseamnă că ești plătit pentru a-ți construi afacerea.

  Acest factor face mai evident ca oricând că încă merită să scrii pe Medium în 2021: îl poți folosi pentru a-ți construi afacerea, poți începe rapid și ușor să obții un număr foarte respectabil de vizualizări și vei fi plătit pentru face acest lucru.

  Medium este popular în India?

  În octombrie 2019, Medium are aproape 100 de milioane de cititori lunari. Mai mult de un an mai târziu, se poate presupune că statisticile au crescut drastic. Am început să scriu pe platformă acum șapte luni. Nu știu nimic despre SEO sau marketing de conținut și, totuși, am o medie de 60.000 de vizualizări în fiecare lună.

  Medium este cea mai bună platformă?

  Gânduri finale pe mediu

  Concluzie: Medium este o platformă tradițională de blogging bună, care vă oferă posibilitatea de a vă prezenta scrisul în fața mai multor oameni. După cum a spus panoul nostru de utilizatori: este o platformă de blogging împreună cu o platformă de social media.

  Pot publica pe Medium și pe blog?

  Oricine poate scrie pe Medium. Indiferent dacă nu ați scris niciodată până acum sau sunteți gata să creați o publicație completă, este ușor să începeți și vă permitem să vă concentrați mai mult pe ideile mari și mai puțin pe generarea de clicuri.

  Medium este bun pentru crearea de link-uri?

  Obținerea de backlink-uri de la Medium necesită multă cercetare. Nu este ceva care îți va veni peste noapte. Ca atare, dacă vă convine să o luați încet și să vă angajați pentru beneficii pe termen lung, Medium poate fi o platformă valoroasă pentru formarea de relații semnificative și strategii de construire a legăturilor.

  Merită să scrii pentru Medium?

  Da, Medium merită și pentru noii scriitori. Poți fi plătit ca să scrii mai bine, să-ți construiești publicul și să scrii pe subiecte care te interesează. Dacă abia începi să folosești Medium, vei avea nevoie de 100 de urmăritori și de un articol Medium publicat pentru a te alătura programului Medium Partner (și a începe să câștigi bani).

  Sunt blogurile Medium protejate prin drepturi de autor?

  Se pare că materialul pe care îl publicăm cu toții pe Medium nu este acoperit de legea drepturilor de autor, ci mai degrabă de legea comună. … Termenii și condițiile aplicabile conținutului publicat pe Medium sunt menționate astfel: „Dețineți drepturile asupra conținutului pe care îl creați și postați pe Medium.”

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE