fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ar trebui să folosesc pictograme pe site-ul web?

Pictogramele pot fi o modalitate excelentă de a aduce conținut esențial la obiect. Sunt o mare atenție și îi ajută pe vizitatorii site-ului dvs. să găsească și să scaneze conținut. Când utilizați pictograme pentru propriul design, asigurați-vă că le bazați pe metafore pe care oamenii le înțeleg sau le introduceți împreună cu un text mai descriptiv.

Pe lângă asta, Ar trebui să folosiți pictograme?
Care sunt motivele pentru a folosi o pictogramă? Atributul principal al pictogramelor este acela de a fi un limbaj vizual comun care compensează efectiv lacunele de limbaj. Pictogramele pot fi eficiente atunci când sunt folosite pentru a îmbunătăți interesul vizual și a atrage atenția utilizatorului. Oferiți funcționalitate și feedback.

În ceea ce privește acest lucru, Când ar trebui folosite pictogramele?
Pictogramele sunt cele mai eficiente atunci când îmbunătățesc interesul vizual și atrag atenția utilizatorului. Acestea ajută la ghidarea utilizatorilor în timp ce navighează pe o pagină. Folosiți prea multe pictograme și acestea nu vor deveni altceva decât decorațiuni. Utilizarea lor pentru navigarea pe o pagină web poate provoca adesea diluare.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Care sunt dezavantajele icoanelor?

Sunt prea multe pictograme. Mai rău, pictogramele sunt redundante. Nu numai că urâte pagina cu culorile lor puternice de chenar, ele nu au nici un sens imediat și trebuie explicate prin textul însoțit de hyperlink. Distrag atenția.

Pictogramele sunt bune pentru UX?

Când pictogramele sunt utilizate corect, acestea aduc multe beneficii UX și de utilizare. Iată cinci motive pentru care ar trebui să încorporați pictograme în experiența dvs. de utilizator: Pictogramele sunt ușor de recunoscut. Dacă utilizați pictograme comune în design-ul dvs., publicul dvs. le va recunoaște instantaneu, ajutând la navigare și la sarcini.

Care sunt beneficiile pictogramelor?

Pictogramele sunt o parte esențială a multor interfețe cu utilizatorul, exprimând vizual obiecte, acțiuni și idei. Când sunt făcute corect, ele comunică ideea de bază și intenția unui produs sau acțiune și aduc o mulțime de beneficii frumoase interfețelor cu utilizatorul, cum ar fi salvarea spațiului imobiliar al ecranului și îmbunătățirea atractivității estetice.

Oamenii înțeleg icoanele?

Beneficiile pictogramelor într-o interfață grafică cu utilizatorul (GUI) includ: … Pictogramele sunt ușor de recunoscut dintr-o privire (dacă sunt bine concepute) – mai ales adevărat pentru pictogramele standard pe care oamenii le-au văzut și le-au folosit înainte.

  Sunt icoanele bune sau rele?

  Icoanele sunt bune

  Pictogramele economisesc spațiu și reduc încărcarea cognitivă eliminând necesitatea de a reciti aceeași informație împotriva fiecărei listări, reducând frecarea. Pictogramele pot îmbunătăți aspectul unei interfețe, adăugând atractivitate vizuală despre care se știe că îmbunătățește UX (percepută) și capacitatea de utilizare a unui produs.

  Care este scopul unei icoane?

  Definiție, scop și beneficii

  O pictogramă este un simbol compact care reprezintă un obiect, o acțiune sau o idee discretă. Pictogramele sunt menite să fie citite dintr-o privire și sunt de obicei create pe o pânză pătrată (1:1).

  De ce icoanele sunt mai bune decât textul?

  Motivul principal pentru care un designer poate alege pictogramele mai degrabă decât textul este simplu: pictogramele ocupă mai puțin spațiu. … Motivele lor pentru susținerea iconografiei sunt clare; pictogramele sunt intuitive și sunt mici, ambele fiind bunuri valoroase pentru numărul tot mai mare de dispozitive mobile cu spațiu limitat pe ecran.

   Pictogramele afectează comportamentul utilizatorului?

   Pictogramele afectează comportamentul utilizatorului. Pictogramele adaugă valoare unui element la fel de asemănătoare cu orice instrument de marketing. … Pictogramele trebuie să fie suficient de mari pentru ca utilizatorii să poată interacționa cu ușurință cu ele. Conform Ghidurilor pentru interfața umană iOS de la Apple, suprafața minimă recomandată este de 44 de puncte cu 44 de puncte.

    Ar trebui să se poată face clic pe pictograme?

    Când utilizați pictograme pentru linkuri, asigurați-vă că pictogramele sunt recunoscute instantaneu. Cu excepția cazului în care aveți o pictogramă de asemănare foarte puternică sau o pictogramă care a devenit standard, aceasta ar trebui combinată cu un alt indiciu vizual, cum ar fi o etichetă de text, pentru a indica posibilitatea de a face clic.

    De ce sunt importante pictogramele în UI?

    Pictogramele sunt folosite pentru a prezenta vizual blocuri de informații. În loc să scrieți „Dacă clic pe acest buton se va închide aplicația la care lucrați chiar acum”, într-un text mic peste un buton mic, ei îl proiectează doar ca o pictogramă „X”.

    Ce sunt pictogramele pe site?

    O pictogramă este o imagine mică sau un simbol care servește ca o reprezentare intuitivă a conținutului unui site web. Datorită dimensiunii lor condensate și versatilității, pictogramele reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a transmite utilizatorului informații într-o formă picturală prescurtată.

    Care este diferența dintre o pictogramă și GUI?

    1) În interfața grafică cu utilizatorul (GUI) a unui computer, o pictogramă (pronunțată EYE-kahn) este o imagine care reprezintă o aplicație, o capacitate sau un alt concept sau o entitate specifică cu semnificație pentru utilizator. O pictogramă este de obicei selectabilă, dar poate fi și o imagine neselectabilă, cum ar fi sigla unei companii.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE