fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ar trebui să proiectați întotdeauna mobil mai întâi?

Așa cum îmi place să spun, răspunsul ar trebui să fie întotdeauna pe mobil. Ar trebui să puneți întotdeauna cea mai bună echipă și cea mai bună aplicație pe aplicația dvs. mobilă.” Raționamentul din spatele acestui lucru este simplu: designul mobil este mai limitat. La urma urmei, proiectați pentru un ecran mai mic și puteți încadra doar atâtea elemente în el.

În ceea ce privește acest, Ce sunt site-urile web mobile first?
O abordare „mobile-first” presupune proiectarea unui site desktop începând cu versiunea mobilă, care este apoi adaptată la ecrane mai mari (contrar abordării tradiționale de a începe cu un site desktop și apoi de a-l adapta la ecrane mai mici).

Apoi, Cum îmi stil mai întâi mobilul?
Mobile-first este atunci când începem prin a scrie CSS-ul nostru pentru dispozitive mobile și apoi folosim interogări media pentru a adăuga stiluri pentru ecrane de dimensiuni mai mari. În acel exemplu, pentru ecranele mici, pur și simplu aplicăm niște umplutură.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Mai întâi mobilul mai este un lucru?

Mai întâi mobilul este încă relevant? Nu. Există prea multe dimensiuni de ecran și alte variabile în joc pentru ca noi să luăm în considerare una dintre ele în detrimentul altuia. … Când luați în considerare ceea ce urmează să fie inclus pe orice ecran, asigurați-vă că acordați prioritate funcțiilor și conținutului care sunt cele mai importante pentru utilizator în acel moment.

  Ce este prima aplicație mobilă?

  În esență, scopul mobilului în primul rând este de a schimba fluxul de lucru de la abordarea mai întâi a designurilor desktop și abordarea directă a designului mobil, lucrând către versiunea desktop pe măsură ce proiectul evoluează. Cu Mobile First, dezvoltatorii au flexibilitatea de a crește mai degrabă decât de a reduce.

  Ce este mobil first market?

  Deși unii interpretează termenul ca însemnând aplicațiile mobile și interfețele de utilizare a site-urilor web (UI) ar trebui să răspundă la formatul mobil, marketingul pe mobil, în primul rând, înseamnă că, pe măsură ce o companie își creează strategii site-ul sau alte mijloace de comunicare digitală, ar trebui să gândiți-vă critic la experiența mobilă…

  Care este diferența dintre prima abordare pe desktop și cea pe mobil?

  Termenul Mobile-First înseamnă că atunci când dezvoltăm un site web, începem să scriem mai întâi CSS-ul pentru dimensiuni mai mici, apoi folosim interogări media CSS pentru a modifica experiența pentru cele mai mari (de exemplu: tablete sau desktop-uri). … Pe de altă parte, atunci când zicem Desktop First, este invers.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE