fbpx
17.3 C
New York City
duminică, septembrie 17, 2023

Ar trebui site-ul meu să fie în modul întunecat?

O temă întunecată este ideală pentru a scoate în evidență aplicațiile vizuale și site-urile web. Fundalurile profunde și grele oferă un fundal perfect cu contrast ridicat pentru imagini, grafice, videoclipuri și imagini de orice formă și culoare.

Având în vedere acest lucru, Un site ar trebui să aibă modul întunecat?
Dacă se pune accent pe stil și design, este un caz mai bun pentru implementarea modului întunecat. Există dovezi că utilizatorii care vizionează conținut în modul întunecat sunt capabili să se concentreze mai ușor asupra imaginilor de pe ecran, peste conținut. Modul întunecat este ideal pentru CVI-uri distincte sau imagini atractive ale produselor.

În mod similar, Un site ar trebui să fie întunecat sau deschis?
Design de lumină

Totuși, dacă nu ești dispus să-ți asumi un risc, albul este probabil cea mai bună idee. Dacă rulați un site web format din articole, cum ar fi un blog sau un site de știri, utilizați interfața de utilizare ușoară; textul este mai lizibil. Aceste site-uri sunt, de asemenea, vizitate în general în timpul zilei. Nivelurile scăzute de lumină sunt cele care fac culorile închise mai bune.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Fundalul negru este bun pentru site-ul web?

Culorile închise transmit de obicei un sentiment de mister și eleganță, chiar dacă le sunt atribuite și alte sentimente. Negrul este culoarea formalității, a puterii și a eleganței, ceea ce face ca utilizarea unui fundal negru să fie adecvată pentru site-urile web care doresc să transmită această idee.

De ce site-urile au modul întunecat?

Modul întunecat este o interfață de utilizator (UI) cu lumină scăzută care folosește o culoare închisă – de obicei negru sau o nuanță de gri – ca culoare primară de fundal. Este o inversare a interfeței de utilizator alb implicite pe care designerii au folosit-o de zeci de ani. … Odată ce Google a verificat că modul întunecat economisește durata de viață a bateriei, au adăugat caracteristica sistemului de operare Android în 2018.

  Care este mai bună tema întunecată sau tema deschisă?

  Modul întunecat este mai bun pentru durata de viață a bateriei

  • Pentru ecranele OLED (diodă organică emițătoare de lumină), modul întunecat oferă un avantaj de conservare a bateriei. Un raport de la iFixIt a constatat că a existat o scădere cu 63% a consumului de energie pentru un telefon Android care afișează o captură de ecran a Hărților Google în modul de noapte.

  De ce nu ar trebui să folosești un fundal negru?

  Un fundal negru pur ucide toată lumina care emite de pe ecran. Acest lucru face ca ochii să lucreze mai mult și să se deschidă mai larg, deoarece trebuie să absoarbă mai multă lumină. Când se întâmplă acest lucru, literele albe se pot scurge pe fundalul negru și pot cauza neclaritatea textului.

  Este negrul o culoare bună pentru site-ul web?

  Negrul este o culoare elegantă. Chiar și pentru site-uri web, o paletă de culori negre adaugă o notă de grație și stil înalt. De aceea, negrul este pentru site-urile companiilor care vând produse și servicii de ultimă generație, pentru a transmite un sentiment de lux și preț scump pentru o calitate înaltă.

  De ce este modul întunecat atât de bun?

  De ce ar trebui să utilizați modul întunecat

  Cel mai cunoscut și științific avantaj al modului întunecat este că economisește consumul de energie pe dispozitivele cu afișaje OLED sau AMOLED. Pe panourile OLED, fiecare pixel este iluminat individual. Când fundalul este alb, toți pixelii sunt porniți, iar afișajul necesită mai multă putere.

  Cum îmi optimizez logo-ul în modul întunecat?

  Soluție: utilizați PNG-uri transparente

  Utilizarea unui fundal transparent asigură că logo-ul dvs. nu va avea în spate o casetă albă pe un fundal întunecat.

  Ce este o pagină întunecată?

  Termen. Definiție. Pagina întunecată. Un concept pentru a avea pagini pregătite să răspundă instantaneu la presa negativă, comentarii sau situații.

  Modul întunecat este mai bun pentru programare?

  Textul întunecat pe fundal deschis este utilizat mai pe scară largă pentru o mai bună lizibilitate și concentrare în timpul zilei. Cu toate acestea, cu cât petrecem mai mult timp concentrându-ne citirii sau scrierii în fața unui ecran, cu atât devine mai solicitant pentru ochii noștri. De aceea, mulți programatori trec la text deschis pe un fundal întunecat.

  De ce modul de lumină este rău?

  Dacă primiți mai puțină lumină în timpul zilei, este mai greu pentru ochii tăi să descifreze informațiile din fața ta. Pupilarile tale trebuie să se dilate și să forțeze lectura din cauza contrastului slab dintre text și fundal.

  Modul întunecat afectează performanța?

  Buchner și Baumgartner consideră că acest lucru este adevărat, indiferent de iluminarea ambientală, așa că indiferent dacă este zi sau noapte, interfețele în modul de lumină vă vor permite să vă concentrați mai rapid asupra textului și a elementelor de afișare, în timp ce interfețele în modul întunecat vor face mai greu de distins. elemente de text și interfață vizuală, astfel…

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE