fbpx
25.2 C
New York City
joi, august 11, 2022

Blugii skinny se demodează?

În ciuda creșterii rapide a stilurilor mai largi – fie că e vorba de blugi largi, slim-fit sau baril – interesul consumatorilor pentru blugii skinny a crescut. Blugii skinny s-au numărat printre cele mai importante căutări de modă ale anului pe Google.

În ceea ce privește acest lucru, Blugii skinny sunt încă la stil în 2022? Totul, de la blugi subțiri și cu talie înaltă până la blugi „mamă” și „tată” au evoluat de-a lungul anilor — și multe dintre aceste look-uri vor continua să fie populare pe măsură ce ne îndreptăm spre noul an. … Chiar înainte, consultați câteva stiluri și sfaturi despre care Garcia spune că vor rămâne.

  Având în vedere acest lucru, Ce blugi sunt la modă în 2021? Piciorul cilindric, piciorul drept, piciorul cizmei, blugii asimetrici și largi sunt toți mari câștigători în acest an, așa cum s-a văzut la Victoria Beckham, Celine și Gucci. Și în timp ce blugii cu talie joasă amenință cu revenirea de ceva vreme, suntem recunoscători că blugii cu talie mijlocie și înaltă sunt aici pentru a rămâne o vreme mai mult.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Blugii skinny nu sunt la modă?

  Un nou stil de denim este în tendințe pentru 2021. Până acum ați auzit că adolescenții Gen-Z și cei douăzeci și ceva de ani au declarat blugii skinny ca fiind capital-O Out. Tendințele vin și pleacă tot timpul, dar blugii skinny, care au devenit populari în anii 2010, s-au dovedit a fi piese de garderobă de încredere, mai degrabă decât un moft trecător.

  La ce vârstă ar trebui să nu mai porți blugi skinny?

  Blugii skinny sunt pe scena de ceva vreme, așa că nu va fi nicio surpriză când îi veți vedea în sălbăticie. Dar să trecem direct la subiect – răspunsul scurt este nu, nu există limită de vârstă pentru a purta blugi skinny.

  Ce denim este în stilul 2022?

  Pentru o altă doză de nostalgie, blugii flare sunt în plină forță în direcția anului 2022. Silueta este întotdeauna o prezență când vine vorba de denim, dar abia la sfârșitul anului trecut a apărut într-adevăr într-o formă adevărată, făcând apariții în spectacole de primăvară ale unor mărci precum Y/Project și Ludovic de Saint Sernin.

  Ce fel de blugi sunt în 2022?

  Spălarile decolorate din anii ’90 au fost extrem de populare, dar pentru 2022, ne putem aștepta să vedem denimul indigo închis revenind. Găsite pe pistă peste tot, de la Saint Laurent la Christian Dior, spălările elegante și închise la culoare dovedesc că sunt cea mai tare modalitate de a face denimul să se simtă instantaneu lustruit.

  Blugii skinny sunt demodați în 2021?

  În ciuda creșterii rapide a stilurilor mai largi – fie că e vorba de blugi largi, slim-fit sau baril – interesul consumatorilor pentru blugii skinny nu a scăzut de fapt în 2021. Blugii skinny s-au numărat printre cele mai importante căutări de modă ale anului de către Google.

  Blugii skinny rupți sunt încă în stil 2021?

  Tivulurile zdrobite au avut momentul lor la soare, dar acum sunt pe cale de ieșire. În locul lor sunt blugii largi, rupti, de care mulțimea modei este obsedată. Cu siguranță vor fi un element de bază în 2021 ca o modalitate actuală de a aduce o calitate relaxată oricărui look.

  O persoană de 60 de ani poate purta blugi skinny?

  Nu e vorba de vârstă; totul ține de potrivirea atunci când vine vorba de a purta blugi skinny. Trebuie doar să ajustați stilul la forma corpului dvs. în schimbare. Pentru a obține o potrivire corectă, uitați-vă la ridicarea taliei, partea superioară a piciorului și a piciorului inferior. … De exemplu, Diane Gilman, a.k.a. The Jean Queen, face blugi special pentru femeile mature.

   Poate un bărbat de 40 de ani să poarte blugi skinny?

   Suntem cu toții bine conștienți până acum că blugii skinny sunt atemporale și fără vârstă. Unele dintre cele mai elegante vedete de peste 40 de ani sunt dovada acestui lucru. Lucrul despre femeile din această grupă de vârstă este că și-au perfecționat stilul de-a lungul anilor și știu ce funcționează (și nu funcționează) pentru ele.

   Peste 50 de ani pot purta blugi skinny?

   Blugi skinny! Acesta poate fi o surpriză, mai ales că blugii skinny pot fi intimidanți pentru multe femei. Cu toate acestea, blugii skinny sunt incredibil de măgulitoare pentru femeile de peste 50 de ani, deoarece este o siluetă simplă care se potrivește aproape de corp pentru a-ți îmbunătăți forma naturală.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE