fbpx
26.1 C
New York City
sâmbătă, august 13, 2022

Blugii skinny sunt demodați în 2021?

În ciuda creșterii rapide a stilurilor mai largi – fie că e vorba de blugi largi, slim-fit sau baril – interesul consumatorilor pentru blugii skinny nu a scăzut de fapt în 2021. Blugii skinny s-au numărat printre cele mai importante căutări de modă ale anului de către Google.

De asemenea oamenii întreabă, Gâturile sunt în stilul 2021?
5. Gâturi uriașe de capcană. … Gâtul cu capcană este mai relaxat decât gâtul mai tipic (sau gâtul Polo, în funcție de locul în care locuiți), și este mai la modă acum ca niciodată! Pentru ca acest lucru să arate foarte „acum”, asigurați-vă că tricotul este frumos, lejer, gros, de preferință într-o nuanță de pământ.

  În ceea ce privește acest, Jambierele sunt încă în stil 2021?
  Jambierele sunt la modă pentru 2021-2022? Da. Jambierele sunt unul dintre acele elemente esențiale din garderobă care pot fi întotdeauna aranjate pentru a fi în stil.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Pantalonii din velur sunt în stilul 2021?

  Corduroy este moale, elegant și la modă – Iată pantalonii noștri preferați din velur pentru 2021. După cum probabil ați observat, tendințele anilor 70 și 80 (și chiar unele 90) revin cu răzbunare. … Corduroy este minunat de purtat pe tot parcursul anului datorită confortului său, nivelului de fler pe care îl aduce ținutei tale.

   Sunt mânecile clopot în stilul 2021?

   Mânecile clopot s-au reîntors pentru un pic, dar design-ul este acum să primească toporul, potrivit stiliștilor. Ne-a plăcut această inspirație retro cât a durat. Singura problemă a fost că mânecile sunt destul de impracticabile.

   Jambierele sunt depășite?

   Nu, nu ați intrat într-o mașină a timpului și nu v-ați regăsit în 2008; jambierele sunt din nou pe ordinea de zi în 2022. … Acest lucru este evident când vine vorba de jambiere. Deși sunt de obicei purtate pur și simplu pentru antrenamente și relaxare prin casă, acum sunt imprimate și vin într-un curcubeu de culori.

    Câte perechi de blugi ar trebui să am?

    Deci, câți blugi ar trebui să ai, în principiu, depind de cât de multă varietate de stil îți dorești în viața ta. Probabil te-ai descurca cu 3 perechi de blugi, dar in general iti recomand 5-6 perechi in functie de cat de des porti blugi la serviciu.

    Related Articles

    URMĂREȘTE-NE

    4,173FaniÎmi place
    1,347CititoriConectați-vă
    2,421AbonațiAbonați-vă

    ARTICOLE POPULARE