fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Când a fost ultima actualizare majoră Google?

Actualizare principală iulie 2021 – 1-12 iulie 2021 (Confirmat)

Cea mai recentă actualizare de bază a Google a început pe 1 iulie 2021 și s-a finalizat oficial pe 12 iulie. Ca și în cazul majorității actualizărilor de bază lansate, July’s nu a actualizat în mod specific anumite fațete ale căutării, ci a lansat o actualizare amplă pentru a rafina rezultatele căutării în ansamblu.

De asemenea întrebarea este, Ce este actualizarea de bază din iulie 2021?
Un rezultat interesant al actualizării de bază din iulie 2021 este inversarea completă a categoriei „Materiale de referință”, care a înregistrat cele mai mari scăderi totale ale vizibilității după această actualizare. Această categorie a fost anterior cel mai mare câștigător în vizibilitatea organică totală după actualizarea de bază din iunie 2021.

În plus, Ce este actualizarea de bază din iulie?
Actualizarea de bază din iulie a văzut câteva schimbări majore în pozițiile de clasare, dar nimic prea drastic pentru a fi îngrijorat. Senzorul SEM este un instrument care monitorizează cât de volatile sunt paginile cu rezultate ale motorului de căutare. Au dat pe 2 iulie, a doua zi după lansarea actualizării de bază, un scor de volatilitate foarte mare de 9,4/10.

Întrebări frecvente:

Ce este nou în căutarea Google?

Identificarea pasajelor de text

Algoritmul de căutare Google va putea acum să indexeze pasaje individuale de text din paginile web, pentru a localiza informații mai specifice pe un site în raport cu o interogare a utilizatorului.

Ce este actualizarea de bază din noiembrie 2021?

Potrivit Semrush, actualizarea din noiembrie a fost cu 12% mai volatilă decât predecesorul său, actualizarea de bază din iulie. Rezultatele căutării mobile au înregistrat o volatilitate și mai mare și au crescut cu 23%. Aceasta înseamnă că atunci când măsori impactul acestei actualizări de algoritm, este vital să fii cu ochii pe clasamentele tale mobile.

Ce este o actualizare de bază Google?

O actualizare de bază este o schimbare semnificativă pe care Google o face algoritmului său de clasare, care afectează un număr mare de pagini web indexate. … Actualizările de bază sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea și relevanța rezultatelor căutării Google prin amestecarea clasamentelor de căutare a paginilor web indexate.

    Există o versiune de Chrome pe 32 de biți?

    Dacă doriți să descărcați Google Chrome pe 32 de biți, vizitați site-ul web oficial al Chrome. Acolo, faceți clic sau atingeți butonul Descărcați Chrome. În promptul care apare, puteți vedea detalii despre ceea ce urmează să descărcați.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE