fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Care este beneficiul postării încrucișate pe Facebook?

În esență, Crossposting permite mai multor pagini de Facebook să posteze același videoclip pe platformele lor respective, iar cel mai mare beneficiu pe care îl oferă este o creștere a potențialelor vizionări ale videoclipurilor.

În plus, De ce este importantă Crossposting?
Pe lângă economisirea de timp, postarea încrucișată este o tactică extrem de eficientă de utilizat de managerii sociali, deoarece vă ajută să vă eficientizați strategia de postare, vă oferă posibilitatea de a reutiliza conținutul pe mai multe platforme și vă menține în permanență la zi canalele sociale.

În ceea ce privește acest, Ce este FB Crossposting?
Postarea încrucișată este o modalitate de a folosi videoclipuri pe mai multe pagini. Puteți posta încrucișată un videoclip deja postat pe paginile Facebook fără a fi nevoie să-l încărcați din nou, fie în aceeași pagină, fie în paginile unui manager de afaceri. Postarea încrucișată vă permite să: acordați permisiunea de a posta un videoclip cu alte pagini.

Întrebări frecvente:

Este mai bine să postați încrucișat sau să distribuiți?

Beneficiile crossposting-ului

Un alt beneficiu al postării încrucișate este că videoclipul pare că a venit de pe pagina ta și nu ca o postare partajată. Postările video care par originale sau native au, de asemenea, o acoperire mai mare decât distribuirea unui videoclip de pe altă pagină sau link. Algoritmul Facebook acordă prioritate postărilor originale față de postările partajate.

Crossposting funcționează?

Postările nu sunt modificate în funcție de cele mai bune practici ale fiecărei platforme. Deci, poate eșua în mai multe rețele, mai ales că utilizatorii doresc lucruri diferite pe fiecare platformă (chiar dacă vă urmăresc pe fiecare platformă pe care vă aflați). Cu toate acestea, postarea încrucișată poate avea un succes incredibil atunci când este implementată corect.

De ce ar trebui să nu mai postezi pe rețelele de socializare?

Împărtășindu-ne viața în rețelele sociale, suntem vulnerabili. Suntem lipsiți de apărare împotriva judecăților și comentariilor. Unele pot fi folosite pentru a ne răni în viața reală. Dacă nu ne descurcăm, ar trebui să ne oprim.

Ar trebui să postez pe Facebook?

În medie, o repostare pe Facebook realizează 67% din clicurile pe care le-a primit ca postare originală. … Dacă nu îți repostezi deja conținutul pe Facebook, ar trebui. Există un potențial imens pentru editori de a obține mai multă acoperire, trafic și implicare prin simpla repostare pe Facebook.

  Cum accept Crossposting pe Facebook?

  Accesați Setări de pe Pagina dvs. Faceți clic pe Postare încrucișată. Introdu numele paginii sau URL-ul Facebook și selectează-l din listă. Selectați o relație automată de postare încrucișată live sau o relație manuală de postare încrucișată în direct.

  Care este sensul Crossposting-ului?

  Postarea încrucișată este acțiunea de a posta același mesaj pe mai multe canale de informare; forumuri, liste de corespondență sau grupuri de știri. … Postarea încrucișată către grupuri care sunt irelevante pentru mesajul postat ar putea fi considerată spam.

   Cum accept cererea de Crossposting?

   Va trebui să așteptați ca un administrator al paginii solicitate să vă aprobe cererea de Crossposting. Facebook oferă un link pe care îl puteți copia și lipi pentru a trimite un mesaj direct unui administrator. Puteți accesa linkul în orice moment accesând Pagina > Setări > Postare încrucișată.

   Crossposting afectează acoperirea?

   Postarea încrucișată a aceluiași conținut pe diferite rețele sociale

   • Vă poate economisi timp și cheltuieli semnificative pentru a reutiliza conținutul. Din păcate, această strategie este, de asemenea, foarte probabil să vă distrugă acoperirea Facebook. Dacă poți evita greșelile de mai sus, ești pe drumul cel bun pentru a-ți crește acoperirea Facebook.

   Ar trebui să postez atât pe Instagram, cât și pe Facebook?

   În plus, vrei să fii precaut în a posta întotdeauna același conținut pe Facebook și Instagram. În timp ce comoditatea de a-i publica pe amândoi în același timp poate fi eficientă pentru marketeri, riscați să nu atrageți urmăritori Instagram dacă aveți același conținut pe ambele platforme.

   Ce este Crossposting pe Reddit?

   Când vorbim despre postare încrucișată, ne referim la procesul de postare a aceleiași postări Reddit în mai multe subreddite diferite. Puteți decide să faceți acest lucru dacă doriți să ajungeți la un public similar cu conținutul dvs., oferind conținutului dvs. cel mai mare număr de spectatori (și comentatori) posibili simultan.

   Ce înseamnă scuze pentru Crossposting?

   Este adesea însoțită de scuze, cum ar fi „Scuze pentru postarea încrucișată”. … (Scuzele sunt aparent destinate persoanelor care le urmăresc pe mai multe platforme și, astfel, văd același mesaj de mai multe ori.)

    Este bine să stai departe de rețelele sociale?

    „Renunțarea la rețelele sociale vă poate ajuta, de asemenea, să citiți mai bine emoțiile”, explică Morin. „Multe studii au descoperit că rețelele sociale interferează cu capacitatea noastră de a prelua indiciile sociale și expresiile emoționale subtile. O pauză de la rețelele de socializare permite acelor abilități să revină.” De asemenea, poate ajuta la reglarea emoțională.

    Este în regulă să nu ai rețele sociale?

    Din păcate, renunțarea la rețelele sociale nu te va duce la auto-actualizare completă. … Unele cercetări sugerează că rețelele sociale ne dăunează în mai multe moduri. Dar asta nu înseamnă că totul este rău și că tăierea completă ar putea avea atât efecte pozitive, cât și negative asupra vieții tale.

     Este bine să-ți împărtășești viața pe rețelele sociale?

     Ai grijă la ceea ce distribui pe rețelele de socializare pentru că nu știi niciodată când ceva s-ar putea întoarce și s-ar putea distruge viața ta. În timp ce rețelele sociale sunt excelente pentru a ține pasul cu familia și prietenii, puteți partaja cu ușurință prea multe pe platforme precum Facebook și Twitter.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE