fbpx
13.8 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Care este cea mai importantă caracteristică a unui site web?

Aproape toată lumea (94%) spune că navigarea ușoară este cea mai importantă caracteristică a site-ului. Majoritatea oamenilor (83%) apreciază când un site web arată atractiv și actualizat. Jumătate dintre utilizatorii site-ului web (50%) vor părăsi un site permanent dacă conținutul este irelevant.

În ceea ce privește acest lucru, Care sunt funcționalitățile site-ului? Funcționalitatea site-ului este definită de ușurința în care un utilizator poate naviga pe site-ul dvs., obține informațiile pe care le caută și/sau cumpără produsul pe care îl dorește. … Indiferent dacă clienții dvs. doresc să găsească informații, să facă achiziții sau să acceseze servicii, site-ul dvs. trebuie să fie capabil să răspundă așteptărilor.

  Ținând cont de acest lucru, Care sunt cele cinci caracteristici cheie ale unei bune experiențe de utilizare a site-ului web? Utilizabil: site-ul trebuie să fie ușor de utilizat. De dorit: imaginea, identitatea, marca și alte elemente de design sunt folosite pentru a evoca emoții și apreciere. Găsibil: conținutul trebuie să fie navigabil și localizat la fața locului și în afara acestuia. Accesibil: conținutul trebuie să fie accesibil persoanelor cu dizabilități.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Ce conținut ar trebui să aibă un site web?

  Produse/Servicii: oamenii trebuie să știe ce oferiți. Pe cât posibil, fiecare dintre produsele sau serviciile dvs. ar trebui să aibă propria pagină (este mai bine pentru SEO). Deoarece web-ul este un mediu vizual, imaginile și graficele sunt utile. Afișarea produselor, personalului și clienților reali vă poate poziționa ca fiind de încredere și credibil.

  Ce caracteristici fac navigarea pe un site web ușoară?

  Faceți-l lizibil și ușor de citit pe orice ecran

  utilizați un font care are cel puțin 12 pixeli. evitați scripturile și fonturile înguste. împărțiți-vă navigarea în categorii clare cu până la 7 articole. folosiți meniul principal, meniul derulant al doilea și al treilea nivel, de asemenea, pentru a vă organiza navigarea dacă site-ul dvs. conține multe pagini.

  Ce face un site bun în 2020?

  Site-urile web bune sunt bine organizate și urmează o structură. Nu sunt aglomerate; sunt curati si profesionisti. Ele sunt, de asemenea, construite în jurul unui public țintă și a unei piețe. … Prin crearea unei structuri organizaționale atentă în site-ul dvs., vizitatorii site-ului vor putea să navigheze mai bine și să găsească conținutul de pe site-ul dvs.

   Cum arată un site bun?

   Pe scurt, un site web bun ar trebui să exceleze atât ca formă, cât și ca funcție. Ar trebui să aibă un scop clar. Ar trebui să fie plăcut din punct de vedere vizual și ușor de navigat. Ar trebui să funcționeze bine pentru o gamă largă de vizitatori și să fie stabil și sigur din punct de vedere tehnic.

   Care este aspectul unui site web?

   Aspect. Un site trebuie să fie atrăgător din punct de vedere vizual, lustruit și profesional. Amintiți-vă, reflectă compania, produsele și serviciile dvs. Site-ul dvs. web poate fi prima și singura impresie pe care o primește un potențial client despre compania dvs.

   Este mai bine să codificați manual un site web?

   Scrierea propriului cod vă ajută să creșteți ca dezvoltator. Toate provocările cu care te vei confrunta și cu care te vei depăși în crearea unui site web care se bazează în principal pe propriile tale eforturi te vor ajuta să devii mai bun la codificare. Totul aduce mai multă experiență și asta înseamnă că deveniți mai eficient ca programator în timp.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE