fbpx
0.7 C
New York City
miercuri, februarie 1, 2023

Care este cel mai bun site web din lume?

Începând cu , Google.com deține poziția de lider ca cel mai popular site web la nivel mondial, cu 86,9 miliarde de vizite lunare totale. Platforma online a deținut primul loc ca cel mai popular site de la , când a trecut pe primul loc înaintea Yahoo.

Având în vedere acest lucru, Care este site-ul numărul 1 vizitat?
În iunie 2021, Google.com deține poziția de lider ca cel mai popular site web la nivel mondial, cu 86,9 miliarde de vizite lunare totale.

De asemenea oamenii întreabă, Care este prima versiune a WWW?
Până la Crăciunul anului 1990, Berners-Lee a construit toate instrumentele necesare pentru un web funcțional: primul browser web (WorldWideWeb, care era și un editor web) și primul server web. Primul site web, care a descris proiectul în sine, a fost publicat pe 20 decembrie 1990.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Câte site-uri web sunt în lume?

În prezent, există aproximativ 1,18 miliarde de site-uri web în lume. 17% dintre aceste site-uri web sunt active, 83% sunt inactive.

Câte pagini alcătuiesc WWW-ul?

„Webul conține aproximativ un trilion de pagini. Creierul uman deține aproximativ 100 de miliarde de neuroni”, scrie Kelly în cartea sa din 2010 „What Technology Wants”.

Care este cea mai veche pagină web?

Prima adresă a paginii web a fost http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html. Acesta a subliniat cum să creați pagini web și a explicat mai multe despre hipertext. Iată cum arăta în 1992 (mai jos). Nu au fost făcute capturi de ecran ale site-ului înainte de atunci.

Este Reddit cel mai popular site?

Din septembrie 2021, Reddit se clasează pe locul 19 cel mai vizitat site din lume și pe locul 7 cel mai vizitat site din SUA, conform Alexa Internet. Aproximativ 42-49,3% din baza sa de utilizatori provine din Statele Unite, urmate de Regatul Unit cu 7,9-8,2% și Canada cu 5,2-7,8%.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE