fbpx
12 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Care este cel mai mare site de mașini second hand din Marea Britanie?

O mașină Cat D este una care a fost anulată de către asigurător, dar daunele pe care le-a suferit pot fi relativ ușoare. … Mașinile Cat D reapar adesea pe drumuri, deoarece pot fi reparate la un standard acceptabil pentru mai puțini bani decât ar costa o companie de asigurări.

  De asemenea oamenii întreabă, Ce este mașina Cat N? Scăderile de categoria N sunt vehicule care au suferit daune nestructurale și pot fi reparate într-o stare corespunzătoare și redate în folosință. Termenul „nestructural” acoperă o mulțime de teren în aceste zile și ar putea include barele de protecție și panoul de acoperiș, ca să nu mai vorbim de electricitatea, motorul și scaunele.

  De asemenea întrebarea este, Câți mile poate dura o mașină? În mod obișnuit, a împlini 12.000 până la 15.000 de mile pe an pe mașină este considerată „medie”. O mașină care se conduce mai mult decât atât este considerată cu kilometraj mare. Cu o întreținere adecvată, mașinile pot avea o speranță de viață de aproximativ 200.000 de mile.

  Întrebări frecvente:

  Ce este comparabil atunci când vindeți un automobil?

  Ce este un comparabil atunci când vindeți un automobil? Calitate vopseaua, stare interioara, kilometraj.

  Ce înseamnă certificat pe o mașină?

  O mașină certificată, cunoscută și ca certificat pre-owned (CPO), este un vehicul uzat care a fost inspectat și recondiționat de dealer. Mașinile certificate reduc riscurile achiziționării de vehicule uzate, oferind în același timp beneficii suplimentare, inclusiv garanții susținute de producător și programe de finanțare.

  Cine deține marea lume a automobilelor?

  În prezent, afacerea lui Peter Waddell include 300 de membri ai personalului și peste 3500 de vehicule în stocul grupului. Este o dovadă a viziunii și muncii asidue a fondatorului afacerilor, Peter Waddell, care a văzut Big Motoring World atingând amploarea pe care o are astăzi.

  Ce este o pisică C anulată?

  Vehiculele anulate după un accident, o inundație sau daune cauzate de incendiu sunt adesea clasificate ca Cat C. În forma sa cea mai simplă, înseamnă că, deși mașina este reparabilă, costul pieselor, al forței de muncă și, eventual, al unei mașini de închiriat scumpe ar depăși semnificativ. valoarea vehiculului.

  Care este mai rău Cat C sau D?

  Dintre cele două categorii mai vechi care pot fi repuse pe drum, mașinile Cat C vor fi suferit daune mai grave decât mașinile Cat D – de obicei, factura de reparații va fi mai mare decât valorează mașina.

  Puteți elimina categoria N?

  Odată ce o mașină este anulată ca Cat S sau Cat N, acest marcator este permanent și nu poate fi schimbat. De asemenea, mașinile din categoria S și categoria N valorează, de asemenea, mai puțin decât o mașină echivalentă care nu a fost anulată, ceea ce înseamnă că veți primi mai puțin atunci când veniți să o revândeți.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE