fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Care este definiția corectă a motorului de căutare?

Definiția motorului de căutare

: software de calculator folosit pentru a căuta date (cum ar fi text sau o bază de date) pentru informații specificate și: un site de pe World Wide Web care utilizează un astfel de software pentru a localiza cuvinte cheie în alte site-uri.

Având în vedere acest lucru, Ce este motorul de căutare pentru clasa 5? Un motor de căutare este un instrument bazat pe web care este folosit de oameni pentru a găsi informații pe internet. Unele dintre cele mai populare exemple de motoare de căutare sunt Google, Bing, Yahoo! și MSN Search.

Apoi, Care dintre acestea este un motor de căutare? Soluție (Prin echipa Examveda)

Un motor de căutare este un program care caută documente Web cu cuvintele cheie pe care le specificați. Yahoo!, Google, Bing și AltaVista sunt doar câteva exemple de motoare de căutare care au fost create pentru a vă ajuta să găsiți informații pe Web.

Întrebări frecvente:

Ce este motorul de căutare clasa 4?

În ceea ce privește lecțiile de calculator de clasa 4, un motor de căutare este un software de calculator conceput pentru a căuta informații pe Internet. Motoarele de căutare precum Google, Yahoo etc.

Ce este motorul de căutare în computer pentru clasa 7?

Răspuns: Un motor de căutare este un sistem software care este conceput pentru a efectua căutări web (căutări pe Internet), ceea ce înseamnă căutări sistematice pe World Wide Web pentru anumite informații specificate într-o interogare de căutare textuală pe web.

Ce este motorul de căutare în PDF?

Motoarele de căutare sunt un program care caută. documente pentru cuvintele cheie specificate la căutare pentru. informații pe World WideWeb și returnează o listă. a documentelor în care au fost găsite cuvintele cheie.

Ce este motorul de căutare, explică criteriile de utilizare a cuvintelor cheie în motorul de căutare Brainly?

Răspuns: Un motor de căutare este un site web care permite utilizatorilor să caute informații pe World Wide Web (www). Motorul de căutare va realiza acest lucru analizând multe pagini web pentru a găsi potriviri cu intrările de căutare ale utilizatorului. … Pentru a utiliza un motor de căutare trebuie să introduceți cel puțin un cuvânt cheie în caseta de căutare.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE