fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Care este diferența dintre campania pe Facebook și setul de anunțuri?

Cea mai mare diferență este că grupurile de anunțuri sunt cu un nivel mai jos decât campaniile din ierarhia contului. Apoi, campaniile controlează direct obiectivul și bugetul, în timp ce grupurile de anunțuri supraveghează sumele licitate/CPC, publicul/direcționarea, destinația de plasare și opțiunile de difuzare alese pentru a capta publicul.

În plus, Ce este un set de anunțuri pe Facebook?
Un set de anunțuri spune anunțului dvs. cum să fie difuzat. La nivelul setului de anunțuri, veți crea un public pentru anunțul dvs. folosind opțiunile de direcționare ale Facebook. Îți vei defini publicul alegând lucruri precum locația, sexul, vârsta și multe altele. De asemenea, veți crea un buget și veți stabili un program pentru anunțul dvs., precum și să vă alegeți destinațiile de plasare.

De asemenea a fost întrebat, Câte anunțuri ar trebui să am într-un set de anunțuri?
Vă recomandăm să difuzați între 3 și 5 anunțuri pentru fiecare set de anunțuri. Acest lucru vă permite să vă optimizați campania și vă ajută să reduceți costul pe achiziție și să mențineți campania să ruleze mai mult timp înainte de a se epuiza.

Întrebări frecvente:

Ce este configurarea campaniei?

O campanie vă permite să vă promovați produsele sau serviciile în rețeaua vastă Google de rezultate de căutare, site-uri web, videoclipuri, aplicații mobile, hărți, liste de cumpărături și multe altele. Veți alege un tip de campanie în funcție de obiectivul dvs. de publicitate, strategia de brand și de cât timp puteți investi.

Seturile de reclame Facebook concurează între ele?

Seturile de anunțuri concurează între ele, dar anunțurile din cadrul unui set de anunțuri nu concurează. … Aceasta înseamnă că, dacă difuzați două seturi de anunțuri simultan, chiar dacă acestea se află în cadrul aceleiași campanii, riscați să licitați împotriva dvs. într-o licitație și să creșteți prețul.

  Câte grupuri de anunțuri sunt într-o campanie?

  În majoritatea situațiilor, nu există o limită practică a numărului de grupuri de anunțuri pe care le puteți crea într-o campanie. Limita reală este de 20.000 de grupuri de anunțuri per campanie, așa că aveți suficient spațiu! Fiecare anunț din grupul dvs. de anunțuri ar trebui să trimită către o pagină de pe site-ul dvs. care este relevantă pentru acel cuvânt cheie.

  La ce folosesc grupurile de anunțuri?

  Un grup de anunțuri conține unul sau mai multe anunțuri care au în comun obiective similare. Fiecare dintre campaniile dvs. este formată din unul sau mai multe grupuri de anunțuri. Utilizați grupuri de anunțuri pentru a vă organiza anunțurile după o temă comună. De exemplu, încercați să separați grupurile de anunțuri în diferitele tipuri de produse sau servicii pe care le oferiți.

  Cum ajută campania o afacere?

  O campanie de marketing este un set de strategii utilizate de companii pentru a atinge obiective specifice, cum ar fi dezvoltarea conștientizării mărcii, furnizarea de informații clienților sau lansarea unui nou produs.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE