fbpx
7.7 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Care este formatul HTML de bază?

HTML (Hypertext Markup Language) este codul care este folosit pentru a structura o pagină web și conținutul acesteia. De exemplu, conținutul ar putea fi structurat într-un set de paragrafe, o listă de puncte cu marcatori sau folosind imagini și tabele de date.

Ținând cont de acest lucru, Unde scriu cod HTML?
Dacă preferați să codificați manual HTML, puteți utiliza un editor de text simplu pentru a crea pagini web. Brackets este o excelentă aplicație gratuită de editare HTML de la Adobe, disponibilă atât pentru Windows, cât și pentru Mac. Editorii de text obișnuiți pentru Windows includ Notepad și WordPad; ambele programe sunt standard în Windows.

De asemenea oamenii întreabă, Cum scrieți și în HTML?
În HTML, caracterul ampersand (“&”) declară începutul unei referințe de entitate (un caracter special). Dacă doriți ca unul să apară în text pe o pagină web, ar trebui să utilizați entitatea denumită codificată „ & ”— mai multe mumbo-jumbo tehnice la w3c.org.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE