fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Care este rolul editorului în wordpress?

Utilizatorii cu rol de editor în WordPress au control deplin asupra secțiunilor de conținut site-ul dvs. Ei pot adăuga, edita, publica și șterge orice postări de pe site, inclusiv cele scrise de alții. … Editorii nu au acces pentru a vă schimba setările site-ului, a instala pluginuri și teme sau pentru a adăuga noi utilizatori.

  Pe lângă asta, Care este diferența dintre editor și administrator în WordPress? Administrator (slug: „administrator”) – cineva care are acces la toate funcțiile de administrare dintr-un singur site. Editor (slug: „editor”) – cineva care poate publica și gestiona postări, inclusiv postările altor utilizatori. Autor (slug: „autor”) – cineva care își poate publica și gestiona propriile postări.

  Apoi, Care sunt rolurile de utilizator WordPress? În WordPress, un „utilizator” este cineva care are acces de conectare la site-ul tău. „Rolul de utilizator” este un termen care descrie diferitele niveluri de acces pe care le au oamenii pe site-ul tău. Vă puteți gândi la roluri de utilizator, cum ar fi nivelurile de acces pe care oamenii le au la o școală.

  Întrebări frecvente:

  Ce acces are un editor pe WordPress?

  Editor: are acces la toate postările, paginile, comentariile, categoriile, etichetele și poate încărca în Media. Autor: poate scrie, încărca media, poate edita și publica propriile postări.

  Pot editorii WordPress să editeze pagini?

  Utilizatorii cu rolul de utilizator editor pot edita toate postările și paginile de pe site-ul dvs. Multe site-uri WordPress sunt structurate într-un mod în care editorii sunt de obicei responsabili pentru conținut, cum ar fi articole și postări de blog.

  Ce este editarea WordPress?

  Editorul WordPress este o nouă experiență de publicare. Îl puteți folosi pentru a crea pagini și postări bogate în conținut media și pentru a le controla aspectul cu ușurință. … Mutați, editați și personalizați fiecare bloc, iar editorul va afișa elemente vizuale așa cum vor arăta pe site-ul dvs. real.

   Ce este editorul clasic WordPress?

   Editorul clasic este un plugin oficial întreținut de echipa WordPress care restaurează editorul WordPress anterior („clasic”) și ecranul „Editare postare”. Face posibilă utilizarea pluginurilor care extind acel ecran, adaugă casete meta în stil vechi sau depind altfel de editorul anterior.

   Care sunt privilegiile editorului?

   Privilegiile lor se extind dincolo de simpla adăugare și eliminare de conținut. De asemenea, pot gestiona categorii, etichete, taxonomii personalizate și chiar să încarce fișiere. Un utilizator cu privilegii de editor are și capacitatea de a citi postări și pagini private.

   Editorul WordPress poate vedea pluginurile?

   Editori în tabloul de bord WordPress

   Iată câteva dintre linkurile cheie pe care editorii nu le pot accesa: Pluginuri. Aspect. Utilizatori.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE