fbpx
15.9 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Care este schema de culori pentru 2020?

Culoarea lui Benjamin Moore, primul L, este fundalul unui nou deceniu strălucitor. Cele zece nuanțe armonioase ale paletei Color T, inclusiv First Light, oferă perechi moderne de culori ale vopselei care combină optimismul cu subestimarea, un mod atemporal de a se luminează.

În mod similar, Care este culoarea trendului pentru 2020?
Sue Wadden, Director de Marketing Color la Sherwin-Williams, explică modul în care unele dintre cele mai dramatice elemente ale lumii naturale au determinat alegerea din acest an: „Albastrul bleumarin este atemporal și versatil, ceea ce a făcut ca Naval, o versiune profundă care amintește de cerul nopții și de marea adâncă. , alegerea perfectă pentru culoarea anului 2020.

De asemenea oamenii întreabă, Care este culoarea trendului pentru 2021?
Experimentați Aegean Teal 2136-40, Culoarea Anului 2021 și natura caldă și primitoare a paletei Color Trends.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Mai este GRAY în 2020?

De fapt, majoritatea designerilor au fost de acord că vom vedea mai puține gri și alb în 2020. „Griul se va muta într-o poziție de accent și nu va mai fi o culoare principală”, a spus unul. … Designerii spun, de asemenea, că se va concentra mai mult pe decorarea mai jucăușă, atât când vine vorba de culori, cât și de texturi.

  Greige este încă popular în 2020?

  Nu numai că vopseaua greige este încă extrem de populară acum, dar experții în design interior prevăd și că greige va fi mare pentru o perioadă. Am observat o mică abatere de la tonurile griege care înclină mai mult spre gri decât bej, deoarece designerii preferă acum tonurile mai calde, mai pământești.

  Ce culoare înlocuiește griul?

  Maroul devine o alternativă populară la neutre tradiționale. Designerii de interior au spus pentru Insider că oamenii aleg scheme de culori maro în detrimentul alb și gri, deoarece sunt în mod inerent calde.

  Greige este încă popular în 2021?

  Culoarea de top a peretelui pentru interioare în 2021 va fi încă albul și gri. … Culorile de vopsea Greige sunt probabil cele mai populare nuante de vopsea de pe piata in acest moment. Sunt un amestec perfect de cald și rece și se potrivesc cu majoritatea stilurilor de acasă.

   Griul va mai fi popular în 2021?

   Tot ce trebuie să faci este să te uiți la Culorile anului pentru 2020 și 2021 pentru a vedea că ne îndepărtăm cu siguranță de dragostea noastră pentru neutre cool. … În timp ce Pantone a ales Pale Ultimate Grey drept una dintre Culorile Anului 2021, este a doua culoare, galbenul îndrăzneț Illuminating este cât de departe de gri.

    Care este diferența dintre taupe și greige?

    Dacă maroul tău este puțin gri și puțin galben sau albastru, este greige. Subtonurile sunt totul atunci când vine vorba de a deosebi greige și taupe. În general, greige tinde să fie puțin mai rece, iar taupe tinde să fie puțin mai cald, iar ambele sunt mult mai gri decât bejul.

    Ce sunt culorile greige?

    Ce este Greige? Greige este pur și simplu bej plus gri. Adăugarea de gri la bej creează o culoare mai bogată, una care poate funcționa atât în ​​scheme de culori reci, cât și calde. Raportul dintre bej și gri din griul tău determină dacă este un neutru rece sau cald.

    Ce este bejul accesibil?

    Bejul accesibil este un bej neutru cu o nuanță de gri. Este o nuanță minunat de versatilă și folosită corect va adăuga o notă clasică frumoasă oricărei locuințe.

    Este gri agreabil încă popular?

    Este Agreeable Gray încă popular în 2022? Chiar dacă unele nuanțe mai reci ale altor neutre și gri au preluat controlul în ultimii ani, acest Rege al Greigei încă domnește puternic, așa că pentru a răspunde la întrebarea ta – Da! Agreeable Gray este încă foarte în tendințe în 2022.

    Care este noul gri?

    Departe de curentul principal, vopseaua maro este folosită de toți cei mai buni decoratori.

    De ce toată lumea își pictează casa în gri?

    „Grenurile sunt populare, deoarece le puteți folosi pentru a crea o schemă de culori mai complexă decât cu nuanțe de alb și aproape alb”, a spus Oliver. „Oferă, de asemenea, un fundal neutru, cu strălucire redusă, care fie aduce vii culorile de accent, fie le permite să creeze un sentiment de calm.

    Care este cea mai relaxantă culoare 2021?

    1 | Aqua / Teal

    Prima (și probabil cea mai mare) dintre tendințele de culoare din 2021 este aqua și teal. Sunt culori liniștitoare, care amintesc de Marea Caraibelor și creează o senzație de relaxare și senină în băi și dormitoare.

    Care este cea mai populară culoare greige?

    Ce este asta? Agreeable Grey este o culoare superbă de vopsea greige de la Sherwin Williams și poate fi cea mai populară culoare dintre toate.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE