fbpx
10.6 C
New York City
marți, martie 28, 2023

Care este scopul unei pagini de start ux?

Pagina de pornire fie livrează conținutul utilizatorului (de exemplu, dacă utilizatorii sunt interesați de cele mai recente știri, ei vizitează pagina de pornire a unui site de știri pentru informațiile respective). Sau le livrează mai aproape de pagina care are conținutul.

La fel, Care este scopul paginii de start?
Scopul paginii de start nu este acela de a fi o bibliotecă de text și conținut, ci mai degrabă de a servi drept teaser și ghid de încredere către paginile care au informațiile necesare. O pagină de pornire nu este o bibliotecă. Este un ghid către paginile care conțin informațiile necesare.

De asemenea a fost întrebat, Ce este o pagină de pornire UX?
Pagina de pornire este prima privire a utilizatorului asupra despre ce este compania sau marca dvs. Este locul în care merg utilizatorii dacă se întâmplă întâmplător pe site-ul dvs. și doresc să afle mai multe.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce este o interfață de utilizare a paginii de pornire?

O pagină de pornire este poarta de acces către conținutul, funcționalitatea și designul general UI/UX al unui site. … Un vizitator poate pleca în câteva secunde dacă site-ul nu impresionează, așa că pagina de pornire trebuie să livreze rapid mesajul principal. O pagină de pornire invitantă este începutul unei experiențe grozave de utilizator.

  Care este valoarea unei pagini de start?

  Ca un calcul rapid, valoarea unui site web este adesea considerată ca fiind între 24 și 36 de ori venitul dvs. lunar, cunoscut sub numele de multiplicator al câștigurilor. Asta înseamnă că, dacă site-ul tău web aduce 10.000 USD în fiecare lună, te-ai putea aștepta să îl vinzi undeva la 240.000 USD și 360.000 USD.

  De ce ar trebui să avem în vedere atunci când proiectăm o pagină de pornire și măsurarea gradului de utilizare a oricărui site web?

  Nu supraformatați conținutul esențial, cum ar fi zonele de navigare. S-ar putea să credeți că elementele importante ale paginii de pornire necesită ilustrații elaborate, casete și culori. Cu toate acestea, utilizatorii resping adesea elementele grafice ca reclame și se concentrează pe părțile paginii de pornire care par mai probabil să fie utile.

  Care sunt liniile directoare de proiectare?

  Orientările de proiectare sunt seturi de recomandări cu privire la modul de aplicare a principiilor de proiectare pentru a oferi o experiență pozitivă pentru utilizator. Designerii folosesc astfel de linii directoare pentru a judeca cum să adopte principii precum intuitivitatea, capacitatea de învățare, eficiența și consecvența, astfel încât să poată crea modele convingătoare și să răspundă și să depășească nevoile utilizatorilor.

  Câte cuvinte ar trebui să aibă o pagină de pornire?

  Ca regulă generală, îmi place să văd cel puțin 500 de cuvinte pe pagina de pornire a site-ului dvs. Poate sună mult, dar nu va fi copleșitor atunci când descompuneți lucrurile în subsecțiuni bine concepute. Cu cât aveți mai mult conținut pe pagina dvs. de pornire, cu atât este mai probabil să vă clasați pentru anumite cuvinte cheie.

  Ce face un design bun pentru o pagină de pornire?

  O pagină bine concepută este importantă pentru construirea încrederii, comunicarea valorii și navigarea vizitatorilor către următorul pas. Ca atare, aceste pagini de pornire folosesc în mod eficient aspectul, plasarea CTA, spațiile albe, culorile, fonturile și alte elemente suport.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE