fbpx
28.6 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Care este sigla site-ului?

Sigla servește ca un reper care orientează utilizatorii atunci când ajung pentru prima dată pe o pagină și îi ajută să identifice site-ul web pe care îl vizitează. O mulțime de cercetări indică faptul că vorbitorii de limbi de la stânga la dreapta se uită mai întâi la partea stângă a paginii și adesea primul element de pagină la care se ocupă este logo-ul.

În plus, Ce înseamnă un logo?
Un logo este un simbol format din text și imagini care identifică o afacere. Un logo bun arată ce face o companie și ce prețuiește marca. Designul de logo se referă la crearea mărcii vizuale perfecte pentru o companie.

În ceea ce privește acest lucru, Care este dimensiunea siglei pentru site-ul web?
În general, siglele site-ului web pot avea orice dimensiune, totuși dimensiunile recomandate ale siglei pentru o pagină web sunt 250 x 150 px. Amintiți-vă că logo-ul dvs. nu va ocupa întreaga lățime a unui site web, a unui banner sau a unui aspect, ci ar trebui să fie inclus în designul general.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce este un exemplu de logo?

Un logo este un nume, o marcă sau un simbol care reprezintă o idee, organizație, publicație sau produs. De obicei, siglele (cum ar fi „swoosh”-ul Nike și mărul Apple Inc. cu o mușcătură lipsă) sunt concepute în mod unic pentru o recunoaștere ușoară.

Care sunt cele 3 tipuri de logo?

Acum că am acoperit cele trei tipuri principale de logo-uri (marca de cuvânt, monogramă și marca de combinație), vom vorbi despre două tipuri mai puțin comune de logo-uri.

Pentru ce este folosit un logo?

Un logo este o combinație de text și imagini vizuale care servește două scopuri. Le spune oamenilor numele companiei și creează un simbol vizual care reprezintă afacerea dvs. Unele logo-uri au asocieri simbolice puternice legate de memoria oamenilor.

Care ar trebui să fie logo-ul meu?

Un logo bun este distinctiv, adecvat, practic, grafic și simplu în formă și transmite mesajul dorit de proprietar. … Un logo ar trebui să poată fi imprimat la orice dimensiune și, în cele mai multe cazuri, să fie eficient fără culoare. Un logo grozav se rezumă în esență la două lucruri: un concept excelent și o execuție excelentă.

  Care este cea mai bună dimensiune a logo-ului?

  O regulă generală este să faci imaginea semnăturii să nu depășească 320 px lățime și 70–100 px înălțime. Majoritatea dispozitivelor mobile au, de obicei, o lățime cuprinsă între 320 px și 500 px, astfel încât acest lucru vă va asigura că sigla dvs. arată grozav pe toate ecranele mobile!

  Cum pot găsi un logo?

  Când evaluezi un recurs la logouri, iei în considerare cât de logic este argumentul și cât de bine susținut este în ceea ce privește dovezile. Vă întrebați ce elemente ale eseului sau discursului ar determina publicul să creadă că argumentul este (sau nu) logic și susținut de dovezi adecvate.

  Am nevoie de un logo pentru site-ul meu?

  Absolut. Am petrecut cea mai mare parte a acestei postări de blog vorbind despre cât de importante sunt logo-urile. Dacă aveți deja un logo care reprezintă compania dvs., în general, nu vă sfătuim să îl schimbați. Vrei ca logo-ul tău să fie memorabil, iar dacă logo-ul unei companii continuă să se schimbe, nu va fi.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE