fbpx
26.4 C
New York City
sâmbătă, august 6, 2022

Care este tendința de design pentru 2021?

Geometrică sau organică, următoarea tendință pare a fi dezvoltarea tipografiei 3D, folosind aceleași idei, dar adăugând mai degrabă decât îndepărtarea. T va fi transformat în 3D.

De asemenea a fost întrebat, Care este tendința în decorarea casei în 2021?
Mobilierul din răchită și ratan va fi probabil în tendințe.

Ross Thompson, designer de interior la QE Home, a declarat pentru Insider că stilurile de mobilier țesute vor câștiga popularitate în acest an. „Detaliile din ratan și răchită sunt pe cale să intre”, a spus el. „Aceste materiale naturale adaugă căldură și ușurință decorului casei.”

În ceea ce privește acest, Care este tendința în mobilier pentru 2021?
În 2021, așteptați-vă să vedeți mai multe mobilier din lemn nevopsit, texturi de piatră, plante, mobilier din răchită și piese ceramice în case. Combinarea materialelor naturale va fi, de asemenea, uriașă în acest an. Folosirea a două tipuri diferite de materiale naturale poate oferi un contrast în textură și model, care este la modă în acest moment.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Se demodează shiplap în 2021?

Deci, revenind la răspunsul lung – da, în general, shiplap se va face mult mai puțin în 2021 și este în multe privințe demodat. Va continua să fie folosit în case de coastă sau în stil de epocă, atunci când este cazul. Există atât de multe alte tipuri de ornamente care pot adăuga frumusețe pereților tăi!

Grey se demodează în 2021?

Tot ce trebuie să faci este să te uiți la Culorile anului pentru 2020 și 2021 pentru a vedea că ne îndepărtăm cu siguranță de dragostea noastră pentru neutre cool. … În timp ce Pantone a ales Pale Ultimate Grey drept una dintre Culorile Anului 2021, este a doua culoare, galbenul îndrăzneț Illuminating este cât de departe de gri.

  Care sunt culorile pentru 2021?

  Culoarea Pantone a anului: Ultimate Grey & Illuminating

  Pentru 2021 Pantone nu a ales una, ci două culori ale anului. Pantone a ales Ultimate Grey neutru împreună cu un galben minunat numit Illuminating. O căsnicie de culoare care transmite un mesaj de putere și speranță care este atât de durabil, cât și înălțător.

  Este tendința fermei peste 2021?

  Stilul de fermă nu va dispărea în 2021, dar se transformă. Designul rustic șic integrează decorul fermei și mobilierul cu culori și finisaje curate și proaspete. Mai degrabă decât aspectul învechit al pieselor din lemn, veți găsi opțiuni într-un design vopsit colorat sau un finisaj simplu din lemn neted.

  Beadboard este demodat în 2021?

  Designerii noștri se așteaptă ca tratamentele pentru pereți să continue să crească în popularitate, cum ar fi panouri din lemn (lambriuri din lemn cu linii verticale în loc de orizontale), modele de tablouri și stiluri de scânduri shiplap. Alb pe alb, sau ton pe ton, pentru tratamente și modelare este în tendințe chiar acum.

  Sunt pereți de accent pentru 2021?

  Pereți de accent

  Se preconizează că pereții de accent nu vor fi la fel de la modă în 2021. Pereții de accent pot distrage atenția și se pot simți deconectați de planul general de design al unei camere. Dacă îți place cu adevărat o culoare sau un tapet, fă alegerea mai îndrăzneață de a îmbrăca întreg spațiul în el. Acest lucru va ajuta la crearea unui aspect coeziv și confortabil.

  Conceptul deschis se demodează în 2021?

  Conform Predicțiilor Houzz 2021 pentru designul casei, este posibil ca amenajările de concept deschis să nu piardă din favoare în următorii ani. Site-ul de design postulează că, deoarece oamenii petrec mai mult timp acasă decât oricând pe fondul blocării cauzate de coronavirus, planurile deschise nu se mai potrivesc nevoilor multor familii.

  Decorul alb este încă în stil 2021?

  Această tendință este încă puternică până în 2021. Dulapurile și plintele albe sunt tranzacționate cu ceva cu mai mult ton sau culoare. Deci, dacă aveți și vă iubiți pereții albi, această tendință este pentru dvs., deoarece este o modalitate excelentă de a adăuga caracter și culoare sau contrast spațiului dvs.!

  Greige este încă popular în 2021?

  Culoarea de top a peretelui pentru interioare în 2021 va fi încă albul și gri. … Culorile de vopsea Greige sunt probabil cele mai populare nuante de vopsea de pe piata in acest moment. Sunt un amestec perfect de cald și rece și se potrivesc cu majoritatea stilurilor de acasă.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE