fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Care savant are cel mai mare indice h?

Profesorul dr. Drexel Materials Yury Gogotsi, ale cărui cercetări în calitate de fondator și director al A.J. Institutul de nanomateriale Drexel și membru al Departamentului de Știința și Inginerie a Materialelor a deschis noi posibilități pentru aplicarea nanomaterialelor, a primit un h- de la Google Scholar…

Ținând cont de acest lucru, Cine are cea mai mare citare în Google Scholar? Cel mai citat om de știință din toate timpurile este „et al.”, potrivit Google Scholar. Aceasta este abrevierea latină folosită în cercetări pentru a indica faptul că un grup de alți oameni de știință a contribuit la lucrare. Expresia este prescurtată de la „et alia”, care se traduce literal prin „și alții”.

De asemenea a fost întrebat, Care este cel mai mare indice h? Unii dintre „giganții” cu cele mai mari scoruri ale indicelui H sunt reviste de la universități de top, cum ar fi Universitatea Oxford, cel mai mare scor fiind 146, potrivit Google Scholar. Cunoașterea scorului H-index al revistelor de interes este utilă atunci când îl căutați pe cel potrivit pentru a publica următoarea lucrare.

Întrebări frecvente:

Care este indicele h maxim?

Indicele h al lui Jones nu poate fi mai mare de cinci. Pentru ca indicele lui h să ajungă la șase, una dintre celelalte lucrări ale lui trebuie să fi fost citată de cel puțin șase ori. Web of Science va calcula h-indexul pentru dvs., dar toate lucrările pe care doriți să le includeți trebuie să fie în indexul Web of Science.

Cine are cel mai mare indice h din India?

BANGALORE: Eminentul om de știință Chintamani Nagesa Ramachandra Rao, cunoscut sub numele de Dr. CNR Rao, a devenit primul indian care a atins indicele h de 100, reflectând enormitatea corpului său de cercetare publicată.

Care este rangul Indiei în oameni de știință?

India pe locul 12 în cercetarea științifică: Nature Index Annual Tables 2020. NEW DELHI: În tabelul Nature Index 2020, lansat recent, India se află pe locul al doisprezecelea la nivel global în rezultatele cercetării științifice de Nature Index în 2019, clasat pe țară sau teritoriu.

De ce lipsesc unele citări în Google Academic?

Unele reviste nu sunt indexate de Google Scholar. Dacă unul dintre articolele dvs. a fost citat de un articol de jurnal care nu este indexat de Google Academic, citarea nu va apărea în contul dvs. Google Academic. … Rețineți că singurul care este eligibil să adauge articolul citat este autorul articolului.

    Care este cea mai citată lucrare vreodată?

    Cea mai citată lucrare din istorie este o lucrare a lui Oliver Lowry care descrie un test pentru măsurarea concentrației de proteine. Până în 2014, a acumulat peste 305.000 de citate.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE