fbpx
7.5 C
New York City
luni, martie 27, 2023

Care sunt câteva exemple de feedback pozitiv?

Feedback pozitiv pe care îl puteți oferi: „Sunt foarte mulțumit de hotărârea dumneavoastră de a finaliza acest proiect. Știu că nu a fost ușor, dar știam că ați putea face acest lucru. provocări și să creșteți împreună cu compania. Vă mulțumim pentru efortul suplimentar.”

În ceea ce privește acest, Cum dați exemple de feedback constructiv?
Exemplu de feedback constructiv: „Helen, apreciez întotdeauna cât de productivă și de încredere ești, dar am observat o schimbare în performanța ta în ultima vreme. Predarea sarcinilor cu întârziere este diferită de tine. Am vrut să mă întâlnesc cu tine pentru a discuta orice provocări pe care le ai. m-am confruntat și am înțeles cum vă pot sprijini mai bine.”

În mod similar, Cum comentezi pe un site?
Conectați-vă/Conectați-vă pentru a comenta

Iată o casetă tipică de comentarii pe care s-ar putea să o găsiți pe un alt site web. Există casete în care să vă introduceți numele, adresa de e-mail și, dacă doriți, site-ul dvs. Apoi introduceți comentariul în caseta de comentarii și faceți clic pe butonul Postați comentariu.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce este proiectarea interacțiunii cu feedback?

Principiul 5: Designul bun de interacțiune oferă feedback. Feedback-ul comunică rezultatele oricărei interacțiuni, făcându-l vizibil și ușor de înțeles. Sarcina sa este de a oferi utilizatorului un semnal că el (sau produsul) a reușit sau nu a reușit să îndeplinească o sarcină. … Acesta este feedback, care vă spune că articolul poate fi făcut clic.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE