fbpx
20.7 C
New York City
marți, septembrie 27, 2022

Care sunt motoarele de căutare care plantează copaci?

Ecosia este un motor de căutare care plantează copaci cu veniturile sale din publicitate. A încheiat un parteneriat cu Bing de la Microsoft pentru a utiliza indexul său de căutare, precum și fluxul de reclame web al Bing, pentru a oferi utilizatorilor Ecosia răspunsuri la întrebările de căutare de zi cu zi – la fel ca Yahoo! sau Google.

Pe lângă asta, Cum se numește site-ul care plantează copaci?
Ce este Ecosia.org? Ecosia.org este un motor de căutare online care plantează copaci pentru căutările pe care le faci.

La fel, Ecosia crește copaci?
Plantare de copaci. La Ecosia, plantăm copaci acolo unde este cea mai mare nevoie de ei. Răsfoiți prin portofoliul nostru de plantare de copaci pentru a afla unde se află copacii, ce specii plantăm și care este impactul lor. Și mult mai mult!

Întrebări frecvente:

Cum ajută Ecosia să planteze copaci?

Abordarea peisagistică. Ecosia folosește o abordare integrată a peisajului care sprijină natura și oamenii prin construirea de coridoare, captarea apei sau schimbarea pozitivă a climatului local. Ne asigurăm că plantarea copacilor funcționează într-un sens mai larg și că activitățile pe care le susținem nu stau izolate.

Ecosia este certificată?

Impact asupra profitului. Asta a promis Ecosia când a fost înființată în 2009. Acum este oficial: Ecosia a devenit Certified B Corp, așa cum este recunoscut de B Lab, organismul de certificare B Corp câștigător al premiului Skoll.

Cine este fondatorul Ecosia?

Săptămâna aceasta vorbim cu Christian Kroll, fondatorul și directorul executiv al motorului de căutare pe internet Ecosia. Christian Kroll își dorește nimic mai puțin decât să schimbe lumea.

Care este scopul Ecosia?

Scopul Ecosia este de a explora diferite abordări, de a combina impactul lor benefic și de a deveni cei mai importanți experți la nivel mondial în plantarea de copaci. Cu o bază de utilizatori în creștere și ani de experiență, acum au în sfârșit resursele necesare pentru a sprijini și monitoriza un număr atent selectat de programe de plantare.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE