fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Care sunt noile tendințe în design grafic?

Cu toții am asistat la modul în care grafica 3D a preluat web-ul și rețelele sociale de-a lungul anului 2021. Tendința grafică 3D este încă în curs și evoluează, în timp ce ilustrația 2D desenată manual revine. Cu pragmatism creativ, designerii și creativii au combinat cele două stiluri și așa iau naștere stilurile mashup 2D și 3D.

În ceea ce privește acest, Care este următorul lucru important în design grafic?
Crearea de diagrame și grafice simple care au împărtășit o poveste a fost cea mai bună modalitate de a menține publicul implicat și informat. Se pare că mărcile au dus această abordare la cu totul alt nivel. În loc de diagrame simple, vedem imagini vizuale de date mai distractive devenind tendința de design grafic din 2022.

Având în vedere acest lucru, Mai sunt pereții albi în 2021?
Pentru 2021 (și 2020) s-ar putea să fii surprins să auzi că gri a ieșit și pereții albi sunt înăuntru! … Albul poate părea o culoare ușor de lucrat, cu toate acestea, în realitate, variațiile de culoare din vopseaua albă fac din aceasta culoarea cea mai dificilă pentru a lucra din spectru.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Este shiplap încă în stil 2021?

  Deci, revenind la răspunsul lung – da, în general, shiplap se va face mult mai puțin în 2021 și este în multe privințe demodat. Va continua să fie folosit în case de coastă sau în stil de epocă, atunci când este cazul. Există atât de multe alte tipuri de ornamente care pot adăuga frumusețe pereților tăi!

  Sunt gradienții depășiți în 2021?

  Nu trebuie să ne înșeli: gradienții de culoare sunt una dintre cele mai mari tendințe de design Instagram în acest moment. Un gradient este o tranziție lină de culoare, folosită de obicei pentru a umple un fundal sau un spațiu. Cu toate acestea, pentru 2021, ne putem aștepta să vedem tendința gradientului obține o aplicație mult mai grea.

  Este designul grafic un domeniu pe cale de moarte?

  Nu, designul grafic nu este o carieră pe moarte.

  Cu toate acestea, este o industrie în schimbare rapidă, care va necesita o perfecționare semnificativă pentru a ține pasul cu schimbările. Cea mai mare zonă de creștere în design grafic este în designul grafic digital.

  Va înlocui AI pe designeri?

  Nu este diferit de AI și design. Deci, în timp ce AI îi va înlocui pe designeri, îi va înlocui pe designerii de astăzi, nu pe designerii de mâine. AI va deveni un partener de proiectare și un instrument pe care designerii îl pot folosi pentru a răspunde cerințelor în continuă evoluție la locul de muncă. … În primul rând, să ne uităm la limitările AI.

   Există un viitor pentru carierele în design grafic?

   Scopul viitor al designului grafic

   Cererea de designeri grafici din India crește pe zi ce trece. Pe măsură ce apar o mulțime de noi startup-uri, acestea vor avea nevoie de logo-uri, site-uri web și alte materiale de design, astfel încât, în cele din urmă, se vor crea mai multe locuri de muncă în industria de proiectare grafică.

   Beadboard este demodat în 2021?

   Designerii noștri se așteaptă ca tratamentele pentru pereți să continue să crească în popularitate, cum ar fi panouri din lemn (lambriuri din lemn cu linii verticale în loc de orizontale), modele de tablouri și stiluri de scânduri shiplap. Alb pe alb, sau ton pe ton, pentru tratamente și modelare este în tendințe chiar acum.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE