fbpx
18.8 C
New York City
luni, septembrie 26, 2022

Care sunt parametrii google?

Parametrii URL sunt un set de valori din bara de adrese a browserului după adresa site-ului web. Ele încep cu un semn de întrebare și pot merge într-o ordine diferită sau pot fi combinate diferit. Fiecare parametru URL constă dintr-o pereche cheie=valoare.

În ceea ce privește acest lucru, Care este scopul parametrilor URL?
Mai simplu spus, un parametru URL, conform Google, este o modalitate de a transmite informații despre un clic printr-o adresă URL. Practic, asta este un parametru URL. Este dovada că un utilizator a făcut un anumit clic pe o pagină care a necesitat crearea unui parametru.

În mod similar, Care sunt parametrii personalizați în reclamele Google?
Parametrii personalizați sunt un tip avansat de parametru URL pe care îl puteți adăuga la adresele URL ale paginilor de destinație ale anunțului. Spre deosebire de parametrii ValueTrack, puteți alege ce valori înregistrează parametrii personalizați odată ce cineva face clic pe anunțul dvs.

Întrebări frecvente:

Ce sunt parametrii URL în reclamele Google?

Parametrul URL este o modalitate de a transmite informații despre un clic prin adresa URL a acestuia. Puteți insera parametri URL în adresele dvs. URL, astfel încât adresele URL să urmărească informații despre un clic. Parametrii URL sunt formați dintr-o cheie și o valoare separate printr-un semn egal (=) și alăturate printr-un ampersand (&).

Ai nevoie de GTM pentru GA4?

Configurarea GA4 și GTM este mai ușoară decât credeți

Dacă nu ați configurat încă o proprietate GA4 pentru site-ul dvs., ar trebui să obțineți una mai devreme decât mai târziu pentru a începe să acumulați date. GTM ajută la simplificarea procesului de configurare pentru agenții de marketing.

Ar trebui să utilizați parametri URL?

Ar trebui să utilizați instrumentul Parametri URL numai dacă site-ul dvs. îndeplinește cerințele de mai sus și sunteți un SEO cu experiență. Utilizarea incorectă a instrumentului Parametri URL poate determina Google să ignore paginile importante de pe site-ul dvs., fără avertismente sau raportare despre paginile ignorate.

Care este un exemplu de URL a parametrului?

Formatul parametrilor URL

Valoare: aceasta este valoarea specifică pe care o identifică cheia (domain.com/shoes? type=sneakers). Pentru tocilarii de gramatică, este ca nominativul predicat dintr-o propoziție. În propoziția „Bagel este câinele meu”, Bagel este ca numele cheii/variabilei, în timp ce câinele este valoarea.

Cum separ parametrii URL?

Pentru a identifica un parametru de adresă URL, consultați porțiunea de adresă URL care vine după un semn de întrebare (?). Parametrii URL sunt formați dintr-o cheie și o valoare, separate printr-un semn egal (=). Mai mulți parametri sunt apoi separați de un ampersand (&).

Care sunt parametrii UTM în Google Ads?

Parametrii UTM sunt cea mai comună formă de urmărire a linkurilor/anunțurilor. Sunt utilizate frecvent în campaniile de socializare și de e-mail în care Google Analytics tinde să aibă dificultăți în identificarea corectă a sursei de trafic.

Unde pun parametrii UTM în Google Ads?

Cum să activați urmărirea UTM în campaniile dvs. Google Ads. Faceți clic pe fila Campanii și selectați campania pe care doriți să o urmăriți. Faceți clic pe Setări — Setări suplimentare (în partea de jos) — Opțiuni pentru adresa URL a campaniei. Faceți clic pe Salvare.

Ce parametru ar trebui să utilizați dacă urmăriți diferite versiuni ale unui anunț?

Parametrul Conținut ar trebui utilizat pentru a urmări diferite versiuni de anunțuri dacă testați două anunțuri într-o campanie (imagini diferite, copie etc.).

Ce se întâmplă când etichetarea automată este activată?

Dacă ați activat etichetarea automată și aveți o etichetă Google Analytics pe site-ul dvs. web, GCLID este stocat într-un nou cookie Google Analytics pe domeniul site-ului dvs. (aflați mai multe despre cum Google Ads urmărește conversiile site-ului). Uneori, GCLID este creat în momentul unei afișări, mai degrabă decât în ​​momentul unui clic.

Ce este parametrul calea URL?

Parametrii căii. Parametrii căii sunt părți variabile ale unei căi URL. Ele sunt de obicei folosite pentru a indica o anumită resursă dintr-o colecție, cum ar fi un utilizator identificat prin ID. O adresă URL poate avea mai mulți parametri de cale, fiecare notat cu acolade { } .

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE