fbpx
9.1 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Care sunt regulile de aur pentru designul UI?

Pune utilizatorii în controlul interfeței. Faceți interacțiunea confortabilă cu un produs. Reduceți sarcina cognitivă. Faceți interfețele cu utilizatorul coerente.

Apoi, Ce face un design bun UI? Cele mai bune modele de interfață sunt simple. Modelele simple sunt ușor de învățat și de utilizat și oferă interfeței un aspect consistent. Un design bun necesită un echilibru bun între maximizarea funcționalității și menținerea simplității prin dezvăluirea progresivă a informațiilor.

De asemenea a fost întrebat, Care sunt primele 3 lucruri cele mai importante într-un design bun UI? O interfață de utilizator bună utilizează următoarele principii: public țintă bine definit. navigare intuitivă a utilizatorului. consecvență în întregul produs digital.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Care este regula generală în design?

Regula generală 1.

un principiu, o procedură sau o regulă generală sau aproximativă bazată pe experiență sau practică, spre deosebire de un calcul sau o estimare științifică specifică.

Care sunt cele 3 componente principale ale HCI?

După cum sugerează și numele, HCI constă din trei părți: utilizatorul, computerul însuși și modurile în care lucrează împreună.

Ce sunt abilitățile UI?

Designerii UI au de obicei experiență în proiectarea interfeței vizuale receptive, machete și sisteme de grile, ierarhie vizuală, tipografie, teoria culorilor, animație, accesibilitate și testare A/B.

Care sunt tipurile de principii de proiectare?

Există douăsprezece principii de bază ale designului: contrast, echilibru, accent, proporție, ierarhie, repetiție, ritm, model, spațiu alb, mișcare, varietate și unitate. Aceste principii lucrează împreună pentru a crea modele funcționale și atractive din punct de vedere vizual, care au sens pentru utilizatori.

Care sunt principiile urmate la proiectarea interfeței cu utilizatorul?

Principiul structurii: Designul ar trebui să organizeze interfața cu utilizatorul în mod intenționat, în moduri semnificative și utile, bazate pe modele clare, coerente, care sunt evidente și recunoscute pentru utilizatori, punând lucrurile înrudite și separând lucrurile nelegate, diferențiind lucruri diferite și făcând lucruri similare…

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE