fbpx
14.6 C
New York City
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Cât câștigă experții în t-mobile?

Salariul tipic T-Mobile Expert este de 18 USD pe oră. Salariile experților la T-Mobile pot varia între 15 USD și 20 USD pe oră.

De asemenea întrebarea este, Ce este un expert mobil la T-Mobile?
În calitate de expert mobil, obțineți o experiență valoroasă în produse, vânzări și vă dezlănțuiți întregul potențial în servirea clienților noștri. Este o rampă de lansare excelentă pentru o carieră de lider – și una dintre cele mai bune modalități de a-ți explora viitorul cu Un-carrier!

În ceea ce privește acest lucru, Ce fac experții în telefonie mobilă?
Ajutați clienții să experimenteze magazinul dvs. obținând unul lângă altul, explorând produse prin demonstrații practice și descoperind ce soluție funcționează cel mai bine pentru ei.

Întrebări frecvente:

Cât câștigă oamenii T-Mobile?

Începând cu 1 decembrie 2021, ne asigurăm că toți angajații Retail câștigă cel puțin 20 USD/oră, inclusiv salariul de bază și stimulentele, cu posibilitatea de a câștiga mai mult! De fapt, experții noștri în mobil câștigă în medie 28 USD/oră, adică mai mult de 50.000 USD pe an pentru o săptămână de lucru de 35 de ore!

Cât câștigă vânzătorii T-Mobile?

Reprezentantul mediu de vânzări T-Mobile câștigă 63.143 USD anual, care include un salariu de bază de 53.143 USD cu un bonus de 10.000 USD. Această compensație totală este cu 47.262 USD mai mică decât media SUA pentru un reprezentant de vânzări. Salariile reprezentantului de vânzări la T-Mobile pot varia între 32.000 USD și 90.000 USD, cu capitaluri proprii cuprinse între 0 și 10K.

Cât câștigă proprietarii T-Mobile?

Salariul mediu anual pentru T-Mobile Product Owner în Statele Unite ale Americii este de aproximativ 86.426 USD, ceea ce este cu 18% sub media națională.

Cât câștigă experții la T in Home?

Întrebări frecvente privind salariile AT&T

Salariul mediu pentru un Expert In Home este de 46.109 USD pe an în Statele Unite, ceea ce este cu 0% mai mare decât salariul mediu AT&T de 45.856 USD pe an pentru acest loc de muncă.

Angajații T-Mobile lucrează pe comision?

Fără comision în timpul antrenamentului, deoarece nu faci vânzări. … Comisionul mediu lunar variază între 1.400 USD și 5.000 USD pe lună.

  Cât câștigă un manager de magazin la T-Mobile?

  Salariul mediu anual pentru T-Mobile Store Manager în Statele Unite ale Americii este de aproximativ 46.982 USD, ceea ce corespunde mediei naționale.

  Cât de des sunt plătiți angajații T-Mobile?

  Bi-săptămânal, cu 75% în mare parte comision și 25% pe oră. De două ori pe săptămână. Deci la fiecare două săptămâni.

  Este T-Mobile o carieră bună?

  Productiv și Energetic. T-Mobile face o treabă grozavă creând concurență, făcând munca interesantă, stabilind așteptări clare și dezvoltându-și talentul din interior. Îmi place compania concentrată pe oferirea de oportunități pentru membrii echipei de a reuși.

  Ce caută T-Mobile la un angajat?

  T-Mobile caută în mod obișnuit angajați cu o înțelegere generală a tehnicilor de servicii pentru clienți, o dorință de a lucra cu publicul și o aptitudine pentru vânzări. … Asociații trebuie să interacționeze cu clienții în mod constant într-un mod politicos, informativ și bazat pe servicii, subliniind în același timp obiectivele și idealurile mandatate de companie.

   Tmobile plătește orele suplimentare?

   Dacă ești antreprenor, atunci s-ar putea să ajungi să lucrezi peste orele suplimentare și să nu fii niciodată plătit pentru orele suplimentare de efort. Dacă ești antreprenor, atunci s-ar putea să ajungi să lucrezi peste orele suplimentare și să nu fii niciodată plătit pentru orele suplimentare de efort. oportunitate de creștere a veniturilor și a rolului dumneavoastră în companie, flexibilitate.

   Cine este asociat cu T-Mobile?

   La 1 aprilie 2020, T-Mobile US și Sprint Corporation și-au finalizat fuziunea, T-Mobile fiind acum unicul proprietar al Sprint, făcând din Sprint o subsidiară efectivă a T-Mobile până când marca Sprint a fost eliminată oficial pe 2 august. 2020.

   Cum este antrenamentul T-Mobile?

   Antrenamentul T-Mobile durează 3 săptămâni. Este împărțit între 2 săptămâni de instruire virtuală și 1 săptămână de instruire la nivelul vânzărilor. … 6 săptămâni de instruire pe sistemul de vânzări și, de asemenea, instruire asistată de calculator în magazin.

    Ce este un expert în orașul natal T-Mobile?

    Un nou rol de vânzări în domeniul retail. Fii reprezentantul oficial Un-carrier în orașul tău. În calitate de expert în orașul natal, ești entuziastul comunității locale și expertul în tehnologie care aduce pasiune și know-how la fiecare vânzare. Puteți aduce tehnologie 5G și opțiuni reale vecinilor tăi.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE