fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Cât de fiabilă este analitica Cloudflare?

Ca și alte jurnale de server, Cloudflare Analytics este extrem de inexacte, deoarece toți roboții și alte spam-uri sunt incluse în statistici. Puteți citi mai multe despre analiza web pe partea de client și pe partea serverului și despre decalajul dintre datele dintre acestea.

Ținând cont de acest lucru, Sunt vizitatorii unici Cloudflare exacti? Vizite. Dacă comparați aceste date cu datele colectate de Google Analytics în aceeași perioadă de timp, veți constata că există o abatere masivă între cele două seturi de date. De obicei, Cloudflare afișează de aproape 10 ori mai multă cantitate de vizitatori unici în comparație cu Google Analytics.

Pe lângă asta, Google Analytics funcționează cu Cloudflare? Utilizarea Cloudflare nu afectează urmărirea Google Analytics (GA). … În schimb, se execută direct în browserul unui utilizator și nu interacționează cu Cloudflare. Cloudflare afectează doar instrumentele de analiză care citesc jurnalele direct de pe serverul dvs. web (cum ar fi awstats).

  Întrebări frecvente:

  Cum adaug Google Analytics la CloudFlare?

  Din interfața dvs. Cloudflare, vă rugăm să accesați linkul „Aplicații Cloudflare”. Acolo, puteți adăuga și gestiona Google Analytics pentru domeniul dvs. (Site-urile mele web–>Aplicații).

  Google CloudFlare?

  Suntem încântați să anunțăm că CloudFlare tocmai a fost numit partener tehnologic Google Cloud Platform. … Acum, clienții Google Cloud Platform pot experimenta ce este mai bun din ambele lumi — puterea și protecția comunității CloudFlare, împreună cu flexibilitatea și scalabilitatea infrastructurii Google.

   Cine deține Cloudflare?

   Matthew Prince – CEO și co-fondator – Cloudflare, Inc.

   Cloudflare este compromis?

   Aceasta este declarația oficială a lui Cloudflare (lucrez pentru Cloudflare): … Hackerii au obținut acces la peste 150.000 de camere [Verkada], inclusiv camere din fabricile și depozitele Tesla, birourile Cloudflare, sălile de sport Equinox, spitalele, închisorile, școlile, poliția stații și birourile proprii ale Verkada, relatează Bloomberg.

    Cloudflare folosește AWS?

    Cloudflare se integrează rapid și ușor cu AWS. Găzduiți-vă site-urile web și rulați aplicații pe AWS, păstrându-le în același timp sigure, rapide și de încredere.

    Firebase înlocuiește Google Analytics?

    Actualizați! Din octombrie 2020, Google Analytics, ediția New Hotness a fost redenumită oficial Google Analytics 4. … Oh, dar Google Analytics pentru mobil a fost depreciat; ei vă recomandă să utilizați Firebase Analytics, care, după cum vă veți aminti, este acum Google Analytics.

     Google Analytics dispare?

     Deși Google Universal Analytics nu dispare încă, va trebui să începeți să faceți planuri pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru tranziția la Google Analytics 4. Continuitatea datelor și raportarea sunt importante pentru succesul firmei dvs.

     Ce nu urmărește Google Analytics?

     Majoritatea browserelor web actuale permit utilizatorilor să facă o setare care anunță site-ul web că nu doriți ca vizita dumneavoastră să fie urmărită. Această funcție se numește „Do Not Track” (DNT). Cu toate acestea, scriptul pentru Google Analytics nu ia în considerare dacă ați activat DNT în browserul dvs. web.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE