fbpx
18.7 C
New York City
miercuri, aprilie 24, 2024

Câtă marjă ar trebui să lăsați pentru un site web?

Marginile paginii trebuie să fie consecvente pe tot cuprinsul textului. Margini necesare: marginile de sus, de jos și din dreapta trebuie să fie de 1 inch, dar marginea din stânga poate fi fie de 1 inch, fie de 1,25 inci.

În ceea ce privește acest lucru, Este mai bine să folosiți margine sau umplutură? Având în vedere acest lucru, o regulă de bază este să folosiți marginea atunci când doriți să distanțați un element în relație cu alte elemente de pe perete și umplutura atunci când ajustați aspectul elementului în sine. Marja nu va schimba dimensiunea elementului, dar umplutura va face elementul mai mare1.

Ținând cont de acest lucru, Ce este umplutura în designul site-ului web? Umplutura este spațiul dintre conținutul unei imagini sau al unei celule și chenarul exterior al acesteia. În imaginea de mai jos, umplutura este zona galbenă din jurul conținutului. În acest caz, căptușeala merge complet în jurul conținutului: partea de sus, de jos, din dreapta și din stânga.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce este marja de design?

O marjă de proiectare este definită ca „măsura în care valoarea unui parametru depășește ceea ce are nevoie pentru a-și îndeplini cerințele funcționale, indiferent de motivația pentru care a fost inclusă marja” [22] .

De ce sunt importante marginile într-un aspect?

Marjele contribuie la efectul designului general, iar spațiul alb din jurul lor creează un sentiment de confort și apartenență. … Marginile oferă paginilor o doză necesară de spațiu alb care este foarte important în design. Marjele pot transmite un ton specific pe care îl puteți vedea în exemplele din partea de jos.

  Cum îmi verific căptușeala?

  În diagrama Model de casetă din fila Stiluri, plasați cursorul peste umplutură. Umplutura elementului este evidențiată în fereastra de vizualizare. Notă: În funcție de dimensiunea ferestrei dvs. DevTools, poate fi necesar să derulați în partea de jos a filei Stiluri pentru a vedea Modelul casetei.

  Cum setez marginile paginii în HTML?

  Ajustarea mărimii marjei unui element HTML cu CSS

  Puteți elimina această marjă setând marja de sus și din stânga la zero. La fel ca umplutura și chenarul, dimensiunile anumitor laturi ale marginii pot fi setate folosind margin-left , margin-right , margin-top și margin-bottom .

  Ce unități de dimensiune ar trebui să utilizați pentru a specifica dimensiunea marginilor și a umpluturii într-o interfață cu utilizatorul?

  Dacă folosiți valori de măsurare, toate dimensiunile, marjele și umplutura ar trebui să fie în trepte de 4 epx. Când UWP folosește pixeli și scalare efective pentru a face aplicația dvs. lizibilă pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului, scala elementele UI cu multipli de 4.

  Unde poți folosi căptușeala?

  Umplutura este folosită pentru a crea spațiu în jurul conținutului unui element, în interiorul oricăror margini definite. Acest element are o umplutură de 70px.

  De ce este importantă umplutura?

  Utilizarea principală a umpluturii cu criptele clasice este de a împiedica criptoanalistul să folosească această predictibilitate pentru a găsi text simplu cunoscut care ajută la întreruperea criptării. De asemenea, umplutura cu lungime aleatorie împiedică un atacator să cunoască lungimea exactă a mesajului text simplu.

  Ce sunt imaginile captusite?

  Suplimentarea imaginii introduce noi pixeli în jurul marginilor unei imagini. Chenarul oferă spațiu pentru adnotări sau acționează ca limită atunci când se utilizează tehnici avansate de filtrare. Acest exercițiu adaugă un chenar de 10 pixeli în stânga, dreapta și jos a imaginii și un chenar de 30 de pixeli în partea de sus, permițând spațiu pentru adnotare.

  Ce este umplutura în WordPress?

  Dacă te uiți la caseta de sus Titlu, Padding este spațiul dintre textul din casetă și exteriorul casetei. Marja determină cât spațiu există între cutie și elementele care o înconjoară, care în acest caz sunt marginile.

  Ce este padding HTML?

  Zona de umplutură a unui element este spațiul dintre conținutul său și marginea acestuia. Notă: umplutura creează spațiu suplimentar în cadrul unui element. În schimb, marginea creează spațiu suplimentar în jurul unui element.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE