fbpx
10.3 C
New York City
joi, martie 23, 2023

Câte cuvinte ar trebui să fie un blog seo?

Pentru cuvintele SEO, conform datelor HubSpot. Am făcut media lungimii celor 50 cele mai multe. eu cuvintele.

În ceea ce privește acest, Câte cuvinte ar trebui să aibă un blog pentru a se clasa pe Google?
Lungimea optimă a unei postări pe blog este între 1000 – 2000 de cuvinte. Postările mai lungi au în general mai bune rezultate în căutare. Postările care au mai mult de 2000 de cuvinte primesc mai multe distribuiri sociale. Lungimea medie a unui cuvânt pentru o postare pe blog găsită în primele 5 poziții ale Google a fost de aproximativ 1800 de cuvinte.

Ținând cont de acest lucru, Care este lungimea ideală a blogului?
Deși lungimea postării dvs. de pe blog poate varia în funcție de subiectul și publicul dvs., cel mai bine este adesea să urmăriți aproximativ 1.500 până la 2.000 de cuvinte pentru articole sau postări. Piesele mai lungi par să se descurce mai bine atunci când vine vorba de clasarea pe SERP-uri.

Întrebări frecvente:

Îi pasă Google de numărul de cuvinte?

Potrivit lui John Mueller de la Google, numărul de cuvinte nu mai contează în clasamentul Google. Acest lucru se datorează faptului că modificările recente aduse algoritmilor de clasare ai Google pun mai mult accent pe calitatea conținutului dvs., mai degrabă decât pe cantitatea de cuvinte.

Câte cuvinte înseamnă o postare de blog în medie?

Lungimea medie a unei postări de blog este de 1416 de cuvinte

În 2014, media postării pe blog a fost de 808 cuvinte. În 2021, media postării pe blog este acum de 1416. Deși blogurile mai scurte erau mai populare, această tendință s-a inversat acum. În prezent, 63% dintre blogurile de pe internet au între 500 și 1500 de cuvinte, în timp ce doar 6% au mai puțin de 500.

Numărul de cuvinte contează în SEO?

Numărul de cuvinte nu afectează SEO

  • Unele interogări de căutare necesită fapte „directe”, încorporate în postări scurte. Sigur, vrem să ne asigurăm că fiecare articol îndeplinește un anumit număr minim de cuvinte, dar nu există un număr exact de cuvinte pe care îl căutăm.

Cât durează să citești 1000 de cuvinte?

Răspuns: Citirea a 1.000 de cuvinte va dura aproximativ 3,3 minute pentru cititorul mediu. Documentele care conțin de obicei 1.000 de cuvinte sunt eseuri de liceu și colegiu, postări scurte pe blog și articole de știri.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE