fbpx
25.4 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Ce ar trebui inclus într-un document de site?

O specificație de site este un document care articulează scopurile, obiectivele și tacticile proiectului. Ar trebui să sublinieze constrângeri, cum ar fi bugetul, termenele limită sau constrângerile tehnice. Poate include, de asemenea, detalii despre proiect, cum ar fi echipa implicată, de exemplu, părțile interesate sau punctele de contact.

De asemenea întrebarea este, Ce este un exemplu de document BRD? Un BRD este un document formal care subliniază obiectivele și așteptările pe care o organizație spera să le atingă prin parteneriatul cu un furnizor pentru a finaliza un anumit proiect. Amintiți-vă, este important să înțelegeți că acest lucru nu este același lucru cu un document de cerințe funcționale (FRD).

La fel, Ce este un document de proiectare? Documentația de proiectare este o colecție de documente și resurse care acoperă toate aspectele legate de designul produsului dvs. Documentația trebuie să includă informații despre utilizatori, caracteristicile produsului și termenele limită ale proiectului; toate detaliile esențiale de implementare; și proiectați deciziile asupra cărora echipa dvs. și părțile interesate au convenit.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Care este formatul documentației?

Formatarea documentului se referă la modul în care un document este așezat pe pagină – felul în care arată și este organizat vizual – și abordează lucruri precum selecția fontului, dimensiunea și prezentarea fontului (cum ar fi aldine sau cursive), spațiere, margini, aliniere, coloane , indentare și liste.

Cum descrii aspectul unui site web?

Un aspect al site-ului web este un model (sau cadru) care definește structura unui site web. Are rolul de a structura informațiile prezente pe un site atât pentru proprietarul site-ului, cât și pentru utilizatori. Oferă căi clare pentru navigarea în paginile web și pune cele mai importante elemente ale unui site web în prim-plan.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE